_DSC8210

Praktisk informasjon før årsmøtet 2022

Mandag blir det årsmøte på Aspmyra

Annonse:

Mandag 6. mars klokken 18:00 holder Bodø/Glimt årsmøte i Sportsbaren i tredje etasje på Aspmyra. Årets møte blir et såkalt hybridmøte, hvor man kan enten møte opp fysisk eller følge møtet digitalt. Medlemmer med stemmerett kan stemme enten digitalt eller fysisk. 

Men hvem har stemmerett?

Alle som har betalt medlemsavgiften for 2022 før 1.mars 2023 og har vært medlem i over én måned har stemmerett ved årsmøtet. Dersom du er betalende medlem, og ikke har fått epost fra oss den siste uken ber vi deg ta kontakt med oss ved å sende en epost til [email protected] så undersøker vi nærmere. 

Husk at det kan være lenge siden du betalte medlemsskapet ditt, så sjekk gjerne opp i det før du tar kontakt. 

Faktura for 2023 kommer etter årsmøtet.

Sett deg inn i årsmøtepapirene ved å klikke her

Slik foregår årsmøtet

Det fysiske årsmøtet er enkelt og greit. Møt opp på Aspmyra og ta del i møtet. Selv om du møter opp fysisk ønsker vi at så mange som mulig gjør unna stemmingen digitalt for å gjøre stemmetellingen så smud som mulig.

Stemmingen vil foregå gjennom programmet GoPlenum. Påmeldte medlemmer med stemmerett vil få tilsendt påloggingsinformasjon fra og med lørdag 4. mars og frem til møtet. De som er helt ukjente med programmet vil få en innføringsguide før møtet starter. 

Men dersom du skal få denne innloggingsinformasjonen må du melde deg på møtet i forkant. Det gjør du ved å følge informasjonen du har fått tilsendt på mail. Alle medlemmene har fått denne eposten. 

Møtet vil også streames på YouTube, slik at alle kan følge møtet. 

Føler du at du trenger en gjennomgang av GoPlenum kan du se en innføringsguide her

 

Annonse fra Eliteserien: