Kampreferat Odd - Bodø/Glimt

Det endte med tap for Glimt i Skien. Les referatet fra kampen her.

3 min. Njie med kampens første sjanse. Blir spilt fri og får skyte fra rundt ti meter, men avslutningen går over.

4 min. Skade: Fredrik Bjørkan – Bodø/Glimt. Blir liggende etter en duell med Njie. Bjørkan halter til slutt av banen med hjelp fra støtteapparatet.

8 min. Spillerbytte – Bodø/Glimt. Fredrik Bjørkan ut. Thomas Jacobsen inn.

14 min. Halvsjanse – Glimt. Vegard Moberg drar seg fint fri på høyrekanten og forsøker å finne Opseth inne i feltet, men ballen når ikke fram til spissen.

15 min. Bra redning av Popovic, som kommer ut å gjør seg stor i et angrep av Odd.

19 min. Isidoro har vært sterk de første 20 minuttene av kampen, har brutt flere angrepsforsøk av Odd.

28 min. Opseth prøver seg på et skudd fra rundt 20 meter, men får dårlig treff på ballen som går noen meter utenfor.

32 min. Kaasa går i bakken etter en duell med Bjørnbak i feltet, ingenting sier dommeren.

34 min. Halvsjanse – Odd. Risa får avsluttet inne i feltet men ballen går utenfor.

45 min. Kjempesjanse – Bodø/Glimt. Layouni slår et hjørnespark som finner Bjørnbak. Kapteinen header mot mål, men der står Kitolano på streken!

45 + min. Det er lagt til 1 minutt.

Pause.

45 min. Spillerbytte – Bodø/Glimt. Kristian Opseth ut. Geir André Herrem inn.

53 min. Sjanse – Glimt. Hauge får slått inn foran mål, Odds Vegard Bergan sklir ballen mot eget mål og setter Rossbach på prøve. Keeperen får slått ballen til hjørnespark.

55 min. Skade: Steffen Hagen – Odd. Forsvarsspilleren blir liggende etter en duell med Moberg. Må spille kampen videre med bandasje rundt hodet.

59 min. Kjempesjanse – Odd. Kaasa skyter fra rundt 15 meter mot nærmeste hjørnet, men Popovic varter opp med en glimrende redning.

60 min. Spillerbytte – Odd. Bilal Njie ut. Tobias Lauritsen inn.

63 min. Sjanse – Odd. Birk Risa tester Popovic, Glimt-keeperen med nok en god redning.

65 min. Gult kort – Bodø/Glimt. Jose Angel pådrar seg kampens første kort etter å ha felt Risa.

66 min. Spillerbytte – Odd. Markus Kaasa ut. Martin Broberg inn.

67 min. Mål! Odd BK 1 – 0 Bodø/Glimt. Espen Ruud tar frisparket, og setter ballen lekkert i høyre kryss.

72 min. Spillerbytte – Bodø/Glimt. Jens Hauge ut. Philip Zinckernagel inn.

73 min. Layouni har masse rom ute til høyre og velger å prøve å gå selv. Blir til slutt innhentet av Bergan og det ender med hjørnespark.

74 min. Sjanse – Bodø/Glimt. En kort variant på hjørnesparket havner hos Philip Zinckernagel som får avsluttet, ballen går like over.

76 min. Sjanse – Bodø/Glimt. Zinckernagel vinner ballen høyt, og kombinerer fint med Saltnes som drar seg inn og får avsluttet. Nok et hjørnespark for Glimt.

81 min. Kjempesjanse – Odd. Rashani legger inn på bakerste, der kommer Risa og sklir ballen mot mål. Popovic er på plass og det ender med hjørnespark.

82 min. Spillerbytte – Odd. Elbasan Rashani ut. Stefan Mladenovic inn.

86 min. Gult kort – Odd. Jone Samuelsen får det gule kortet for å ha slengt en arm i ansiktet på Herrem.

90 min. Det er lagt til 4 minutter.

90 + 2 min. Sjanse – Odd. Lauritsen sniker seg mellom stopperne til Glimt, får avsluttet men ballen går opp på tribunen.

90 + 3 min. Bodø/Glimt forsøker og forsøker å presse inn en redusering, men får ikke uttelling.

Kampen ender 1-0 til Odd. Neste kamp spilles hjemme. Da kommer Rosenborg på besøk til Aspmyra.