Reiser til England

Skal trene med Brighton & Hove Albions U18-lag.

Annonse:

Runar Hauge og Ask Tjærandsen Skau reiser dag til England for å denne uken trene med Brighton & Hove Albions U18-lag. Begge spillerne er født i 2001 og har allerede debutert for Glimts A-lag og har signert proffkontrakter med Bodø/Glimt. 

Akademiets leder, Gregg Broughton håper spillerne tar med seg noe tilbake.

- Runar og Ask har begge hatt veldig gode sesonger for Glimt, og var en del av gruppen som vant 4. divisjon og nådde kvartfinalen i G19. Dette er en mulighet for begge spillerne å erfare trening i et annerledes miljø og tar med referanser tilbake til Bodø av den intensiteten som kreves for å spille på høyeste nivå, sier Broughton.

Det er ikke en hvilken som helst klubb spillerne skal trene med. 

- Brighton har én av de beste akademiene i England og jeg er i regelmessig kontakt med Akademiets leder John Morling, samt deres nye sportslig leder Dan Ashworth og A-lagets manager Chris Hughton. Med Mathias Nordmann, som flyttet fra Glimt til Brighton i 2017, er det det allerede en sammenheng mellom klubbene og jeg er sikker på at begge spillerne vil demonstrere at de har potensial til å spille på dette nivået, avslutter Broughton. 

Vi vil gi oppdateringer fra uken når de er tilbake i Bodø.

Annonse fra Eliteserien: