_DSC0814

Rekordstor fotballturnering

I helgen blir det rekordstor fotballturnering i Bodø

Annonse:

Førstkommende helg, 21.–23. april arrangeres årets store vårturnering i Bodø, Molobyen Action Now cup. For første gang i historien er det over 200 påmeldte lag. 

– Vi har 205 påmeldte lag i alderen 6–17 år. Gutter og jenter fra hele Nordland skal spille til sammen 448 kamper i løpet av helgen. Det er meget gledelig, og vi ser frem til en hektisk og morsom fotballhelg, sier turneringsleder, Ørjan Berg, i FK Bodø/Glimt. 

Men en turnering av en slik skala går ikke uten hjelp og bistand barnas foreldre. 

– Vi har et meget dyktig turneringsutvalg som sammen med flere hundre Glimt-foreldre gjør en uvurderlig jobb gjennom hele helgen, sier han. 

Molobyen Utvikling AS og Bodø/Glimt samarbeider om turneringen, som fremmer bærekraft og fair play.

Kampene spilles på flere av kunstgressbanene i sentrum og det vil være åpen kafe på Aspmyra Stadion hele helgen igjennom for alle som ønsker en smak på turneringsmenyen, eller bare komme innom for å se hvordan vi har det i Bodø/Glimt.

I Molobyen arrangeres det lørdag og søndag familiedager med aktiviteter som er åpne for alle. Der blir det også mulighet til kvitte seg med gamle klær, til en god sak. 

– Har man idrettstøy som man har vokst ut av, ta det med til Beddingen Kulturhus og byttetorget vårt der, oppfordrer Moa Björnson fra Molobyen Utvikling AS, og fortsetter;

– Vi har ellers mange spennende aktiviteter for hele familien, for eksempel; strandrydding, åpen bunker i bispeparken og vafler i bispegården!

Sjekk ut det spennende arrangementet her

– Vi gleder oss stort til en flott turneringshelg med fokus på bærekraftt, avslutter Berg og Björnsson fra Molobyen.

 

Annonse fra Eliteserien: