Revansjesugne Glimt-gutter: – Vi skal mørne de fullstendig

Glimt tapte i Kosovo, men ser allerede muligheter om en uke.

Annonse:

Glimt reiser hjem med 1-2-tap i sekken etter en merkelig fotballkamp i den kosoviske hovedstaden torsdag kveld. En mønsterkontring ga Glimt en tidlig ledelse, men to uheldige innvolveringer defensivt sørget for et litt overraskende tap for de helgule.

Begge scoringene til hjemmelaget kommer etter forsvarstabber av Glimt, og utenom det produserer ikke Prishtina noen verdens ting mot den norske seriemesteren.

– Jeg tror aldri jeg har opplevd å være så dominant og likevel tape en kamp. De hadde en halv sjanse, og scorer likevel to mål, sier Kjetil Knutsen etter kampslutt.

Skal ikke være mulig på dette nivået

Tabbene kostet Glimt seieren og verken midtstopper Brede Moe eller Kjetil Knutsen er særlig fornøyd med det.

– Målene vi slipper inn skal ikke være mulig på dette nivået. Men dessverre skjer sånt i fotball. Jeg er lite opptatt av å finne syndebukker. Det er unikt oss å slippe inn slike mål, men det handler om konsetrasjon. Det må vi riste av oss, sier Knutsen.

Moe vil heller ikke finne syndebukker etter kveldens kamp.

– Jeg føler vi har bra kontroll, de slår mye langt, men det har vi kontroll på. Det er sånt som skjer. Det skal ikke skje, men det skjer. Det er ikke noe vits å rive hodet av noen for det, ingen vil at slikt skal skje. Dette rister vi av oss, sier han.

Ellers er den sympatiske trønderen høvelig fornøyd med den øvrige prestasjonen i kampen.

– Jeg føler egentlig vi har en okei prestasjon på bortebane. Problemet er at kampen avgjøres i begge lags bokser, og der er vi ikke gode nok i dag. Vi scorer ikke på sjansene våre og slipper inn to mål på en dag der vi ikke har sjanser imot. Det er én uke til returoppgjøret. Dette er ikke over enda.

Skal mørne Prishtina fullstendig i stykker

Returoppgjøret skjer på Aspmyra torsdag om én uke. Der må Glimt vinne med to mål eller mer for å gå videre uten å måtte spille ekstraomganger. Kjetil Knutsen gleder seg til revansj på Aspmyra.

– Jeg ser utrolige muligheter. Det er ikke over i det hele tatt og vi skal forberede oss godt inn til kampen på torsdag. Vi skal trene godt og så må vi rett og slett gå ut av startblokkene på en måte vi aldri har gjort før. Rett og slett for å mørne det laget her fullstendig i stykker. Det har vi kapasitet til å gjøre. Jeg føler meg trygg på at vi skal til playoff.

Brede Moe ser også store muligheter for avansement for Bodø/Glimt.

– Vi spiller bedre enn dem på en tørr og humpete gressbane. På Aspmyra klarer vi å skru det opp et knepp eller to til og da får vi se hvordan det går.  

Glimts mål torsdag kveld ble scoret av Erik Botheim som fikk en enkel jobb med å sette ballen i et åpent mål etter nydelig forarbeid av Ola Solbakken.

Annonse fra Eliteserien: