Runar Hauge lånes ut til Stjørdals-Blink

Bodø/Glimt og Stjørdals-Blink er enige om en utlånsavtale for Runar Hauge (til høyre på bildet)

Annonse:

Runar Hauge er neste mann inn for OBOS-liga-laget Stjørdals-Blink. På telefon fra Stjørdal er en spent Hauge klar for nye utfordringer. 

– Jeg er naturligvis spent og tror dette blir veldig bra. Jeg tror det blir gøy å spille kamper i OBOS-ligaen. Jeg gleder meg til å bite fra meg i et nytt miljø, forteller Hauge akkurat i det han går inn i sin nye leilighet i Trøndelag. 

Gjenforent med gamle kjenninger

Stjørdals-Blink beholdt plassen i OBOS-ligaen etter kvalik i 2020, og har blant annet styrket laget med tidligere Glimt-back, Aleksander Foosnæs. Hauge har troa på at laget skal heve seg fra i fjor. 

– Ambisjonene er å gjøre det betydelig bedre enn i fjor, men jeg skal ikke si så mye om ambisjonene på vegne av laget akkurat nå. Jeg har jo enda kke trent med laget, sier Hauge som likevel kan si noe om egne ambisjoner for sesongen 2021.

– Jeg reiser hit for å spille fotball og har planer om å bidra med mål og målgivende. 

I tillegg til Foosnæs er også Blinks trener, Tom Dent en mann Hauge kjenner godt. De to har nemlig jobbet mye sammen da Dent var trener i Glimt-akademiet. 

– Jeg har veldig troa på det han kan få til i Blink og det virker som at ha hartroa på meg også. Det lover godt, sier Hauge.

– Er det noe du vil si helt til slutt før du forlater oss for et års tid? 

 – Jeg kommer til å savne fansen.

FK Bodø/Glimt ønsker Runar Hauge lykke til Stjørdals-Blink i sesongen 2021! 

 

 

Annonse fra Eliteserien: