IMG_0542

Saltnes forlenger kontrakten

Ulrik Saltnes blir i klubben ut 2023.

Annonse:

Ulrik Saltnes kom til klubben i 2011, og skrev en kontrakt med klubben som i 2017 strakk seg ut 2020. Den kontrakten forlenget han i 2019 til å være i klubben ut 2022. Nå har Saltnes igjen bestemt seg for å bli i klubben!

- Det føles veldig bra. Det var en enkel og kort prosess. Jeg unnet meg å ta en god vurdering, etter ei uke innså jeg at jeg kunne tatt avgjørelsen på to dager, men jeg gikk den runden jeg følte jeg fortjente. Til slutt var det et enkelt valg - jeg trives kjempegodt her, fortalte Saltnes etter signeringen. 

- For min del er det viktigste med fotballen, og livet generelt, å ha det bra. Her i klubben føler jeg at jeg blir stimulert, utfordret og opplever utvikling hver dag. Så lenge det er sånn, er det her jeg har lyst til å være. Jeg begynner å kjenne alle som jobber her, spillere, trenere og ansatte godt. Det er folk jeg er glad i, fortsetter Saltnes. 

Nå ser han frem til å fortsette sinn utviklingen i klubben. 

- På et personlig plan er det en million ting jeg vil bli bedre på. I tillegg er det en spennende høst med klubben. Vi kan ta seriegull for første gang. Neste år er det en ny, enda spennende sesong med både seriespill, cup og potensielt spill i Champions League. Det er masse å se frem til, som jeg vil være med på. I likhet med meg, synes jeg også klubben utvikler seg. Det gjør det også lettere å satse videre i Glimt, sier Saltnes.

I år har han også delt kapteinansvaret med Patrick Berg. Det er en oppgave han sier han har vokst mye på. 

- Det er en rolle som har vært med på å utvikle meg og gjort at jeg har lært mye nytt og fått nye perspektiver. Det har vært nyttig å dele rollen med Patrick og kunne se rollen fra to sider. Samtidig har det vært greit å kunne dele på byrden, som det av og til kan føles som. 

Saltnes har så langt denne sesongen scoret 9 mål og startet 20 kamper. Året 2020 har vært en spesielt år, men det tette kampprogrammet har passet Saltnes godt. 

- Tette og mange kamper om sommeren kunne jeg ha tenkt meg oftere. Det tror jeg norsk fotball hadde hatt godt av. Hadde vi kunne ha folk på tribunen, tror jeg vi hadde fullsatt stadion hele sommeren. 

Vi gleder oss til å fortsette å se Ulrik Saltnes på banen i årene som kommer!

Annonse fra Eliteserien: