Saltnes gleder seg til kamp mot Godset

Ulrik Saltnes ser frem til å spille nok en hjemmekamp på Aspmyra i kveld

Annonse:

Ulrik Saltnes sprudlet mot Mjøndalen i helgen og leverte blant annet to målgivende pasninger i en oppskriftsmessig 2-0-seier for de helgule. Når Godset i kveld, bare noen dager senere, gjester Aspmyra håper lysluggen fra Brønnøysund på nye gode opplevelser. 

– Jeg forventer at vi ser igjen mye av det samme som vi så sist med tanke på fokus og energi. Det er vel egentlig så og si det eneste jeg forventer. Ellers håper jeg at vi klarer å prestere bra, forteller han like etter endt treningsøkt tidlig på kampdag. 

Bodø/Glimt topper tabellen etter seiere mot Mjøndalen, med sine 16 poeng på syv kamper. 

– Boost i gruppa

I sesongens første kamper har tendensen blant spillere og trenere stort sett vært litt misnøye med prestasjonen, selv etter sterke seiere både hjemme og borte. Etter kampen mot Mjøndalen var det derimot store smil å se i ansiktet til flere, deriblant Saltnes. 

– Ja, når vi lykkes med det vi vil lykkes med er det klart vi blir fornøyde med oss selv. Det gir en god boost og det viser at når man har fokus på de rette tingene gir det resultater.

Men selv med en god prestasjon i bagasjen fra helga er det ikke bare å spasere seg til seier mot et hardtarbeidende Godset-lag.

– Godset er et kjempelag, og nå har de fått med seg gode gamle "BP" ved roret. Det virker som de har fått opp dampen igjen. Det er et lag fullt av gode spillere med en bra spillestil, så dette blir en stor utfordring for oss, konkluderer Saltnes. 

Høytflyvende drammensere

Strømsgodset kommer fra en veldig sterk seier i helga som var. De mørkeblå tok tre velfortjente poeng på hjemmebane mot Rosenborg etter en scoring helt på slutten av kampen. 

Det er mer enn hva Ulrik Saltnes og Bodø/Glimt klarte hjemme mot samme motstand. 

– Ja, de har som nevnt et kjempelag med masse potensiale. Vi må virkelig være helt på topp for å få med oss noe. 

Annonse fra Eliteserien: