_DSC3686_1

Salvesen selges til Viking: – Ønsker Glimt alt godt

Viking blir neste stopp for Glimt-spissen.

Annonse:

Etter litt over seks måneder i helgult takker Lars-Jørgen Salvesen for seg i Glimt. Nå blir Stavanger hans nye hjemby, og han skal igjen spille i mørkeblått, som han gjorde i Godset. 

Salvesen ble henta til Glimt fra Godset i fjor sommer, og markerte seg med en gang med scoring i debuten mot litauske Zalgiris. Etter det stoppet det litt opp for lysluggen fra Kristiansand, som ikke fikk den tilliten han håpet på i Bodø. 

– Det skjedde mye også utenfor banen i høst, som gjorde at jeg ikke var klar for to kamper i uka. Det har jeg lært av, og jeg har lært mye i Bodø, sier han på telefon fra Stavanger etter overgangen til sidissene.

– Det sier seg selv

Allerede tidlig på nyåret ble det klart at Viking var interessert i Salvesen, men den gangen takket han nei. Han ønsket heller å bli i Bodø for å ta opp kampen om spilletid på topp for de helgule. 

Lars-Jørgen Salvesen har spilt sin foreløpig siste kamp i helgult. Foto: Kent Even Grundstad
Lars-Jørgen Salvesen har spilt sin foreløpig siste kamp i helgult. Foto: Kent Even Grundstad

Nå har han snudd, og forklarer det med at sesongoppkjøringen så langt ikke har gått hans vei. 

– Jeg har vært skadefri og tilgjengelig hele oppkjøringen, men jeg har ikke fått noen muligheter eller positive signaler. Det endrer situasjonen for min del, så jeg har var veldig heldig da Viking fortsatt var interesserte.

– Jeg følte jeg hadde mye å bevise i Glimt, og ville gi det en sjanse. Jeg var imponert over Viking sist, og veldig smigra, men ville fullføre det jeg hadde starta på i Bodø. 

En fin tid i Bodø

Men selv om ting ikke har gått helt som håpet i Bodø er det ingen sure miner under avskjedsintervjuet med glimt.no. Derimot er det bare lykkeønskninger som sendes nordover. 

– Jeg håper at folk har forståelse for valget mitt. Jeg ønsker Glimt alt godt i fremtiden. Jeg er ikke overrasket over at Glimt har hatt den suksessen de har hatt, med tanke på hvordan ting er der. 

– Hvordan vil du oppsummere tiden i Bodø?

– Jeg vil oppsummere det som en fin tid. Jeg har lært veldig mye, og fått mange kule opplevelser og erfaringer. Jeg er en bedre spiller nå enn da jeg kom. 

Dermed bytter Salvesen ut gult med blått, og spiller for Viking. Kanskje blir gjensynet allerede i midten av mars når Glimt spiller kvartfinale på hjemmebane. Men da må Salvesen og Viking først ta seg forbi Rosenborg på egen hjemmebane. 

FK Bodø/Glimt takker Lars-Jørgen Salvesen for innsatsen i Bodø, og ønsker lykke til videre i Viking. 

Annonse fra Eliteserien: