Scoret tre på fire minutter: – Det er gøy å se at det løsner

Glimt 2 vant 5-1over Melhus i søndagens ligakamp. Tidligere A-lagsspiller stod for fire av fem Glimt-scoringer.

Annonse:

I helgen var det klart for årets andre hjemmekamp for Glimt 2 som spiller i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5. Glimt møtte Melhus på Aspmyra, og sendte hjem bortelaget med et 5-1-resultat og de tre poengene ble igjen i Bodø.

Glimt kom best i gang på Aspmyra, og klarte å spille av Melhus sitt høye press. Glimt kom til mange store målsjanser, men det tok imidlertid lang tid før første scoring kom. Det første målet kom på tampen av førsteomgang.

Mads Halsøy setter ballen i mål, etter å ha brøytet seg gjennom Melhus-forsvaret. Kun to minutter etter svarte Melhus og utlignet til 1-1. 

Selv om Glimt fikk en ok start på kampen, var det en god del slurv og rot som preget første omgang og stillingen stod seg til pause. 

Tidligere A-lagsspiller med fire scoringer

Det ble en uoversiktlig andreomgang for Glimt. Rot i pasningsspillet og flere avgjørende angrep gikk feil på grunn av nettopp det. Etter hvert klarte de å roe ned spillet og da kom målfesten! 

Først etter 80 spilte minutter av kampen setter Mads Halsøy inn 2-1 scoringen for Glimt og nå kommer målene på løpende bånd. Fire minutter inn i andreomgang kommer tre scoringer etter hverandre, alle satt inn av den tidligere A-lagspilleren. 

– Det er selvfølgelig gøy å score noen mål. Jeg har slitt litt med å score tidligere og har derfor jobbet med prestasjonen foran mål. Det er gøy å se at det løsner i kamp og at det hjalp laget til seier. Jeg føler vi hadde god kontroll i kampen, men manglet litt, sier Halsøy etter kampen. 

image028.jpg
Mads Halsøy mot Innstranda. Foto: Amalie Moen Eidet

Også Oliver Karlsen kommer seg inn på scoringslista i sluttminuttene og med full pott etter tre kamper, tar Glimt tar seg til en foreløpig førsteplass i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5. 

Fornøyd trener

Trener og spillerutvikler, Jens Karlsson, var fornøyd etter kampen, men sier de fortsatt har forbedringspotensial. 

– Vi er fornøyde med førsteomgang og har bra kontroll på kampen. Vi klarer å spille av presset til Melhus og holder trykket oppe, forteller han.

– I andreomgang blir det en god del slurv og det kan virke som scoringen til bortelaget stresser spillerne. Etter hvert som vi klarer å slappe mer av og klarer å sette press, det er da vi får noen fantastiske scoringer. 

Til tross for et fantastisk resultat er ikke jobben ferdig enda.

– Totalt sett er det en god prestasjon, men vi er klare på at det er en del ting vi må fortsette å jobbe med for å forbedre prestasjonene på banen, avslutter Karlsson. 

All foto er tatt av Amalie Oen Eidet for Bodø NU, da Glimt 2 møtte Innstranda forrige helg. 

Annonse fra Eliteserien: