Se Glimt i Nederland – Billettinfo til PSV borte

Annonse:

Torsdag 8. september spiller Bodø/Glimt den første kampen i gruppespillet i Europa League. Kampen spilles på Philips stadion i Eindhoven, og nå starter billettsalget på bortefeltet. 

Det er stor interesse for Glimts bortekamper i Europa som vanlig, og vi har mottatt mange henvendelser om billetter til bortekampen mot PSV. Du finner all informasjon om billetter lenger ned i denne artikkelen, og vi ber alle som skal til Nederland om å lese nøye, slik at du ikke går glipp av viktig informasjon.

PS! Billettinformasjon til kampene i London og Zürich er ikke klart enda, og vi oppdaterer glimt.no når vi vet mer. 

Billettsalget starter torsdag 1. september klokken 16:00.  

Du kan kjøpe billetter ved å klikke på denne lenken.

Merk! Når du har gjennomført transaksjonen vil du motta et bevis på at du har kjøpt billett, men ikke selve billetten. Den må du plukke opp i Nederland. 

Hent billetten din

Bodø/Glimt vil dele ut billettene på Phillips stadion i Eindhoven på følgende tidspunkt: 

Onsdag 7. september: 12:00 – 16:00

Torsdag 8. september: fra 16:00

Vi oppfordrer alle som kan til å hente billettene onsdag 7. september. Det er ikke mulig å hente billettene i Bodø før avreise, da vi ikke mottar billettene før vi er i Nederland. 

Vi holder til i en liten billettbu ved inngang 34 og 35. Vi tar med oss et Glimt-flagg som vi fester i billettboden for å gjøre den mer synlig. 

Jeg skal kjøpe billetter for flere

Når du kjøper billetter i TicketCo vil du få beskjed om å fylle inn fullt navn til alle som skal ha billett. Det er viktig at du gjør det, slik at vi kan gi billettene til rett person når dere kommer for å hente de faktiske billettene. 

For å gjøre det raskt og enkelt bør du ha navnene på de du kjøper for klart når du skal gjennomføre kjøpet i TicketCo. 

Name list.png

Jeg skal hente billett for flere

For noen er det praktisk at andre plukker opp billettene for deg. Det skjønner vi. Dersom du skal hente billettene for andre er det viktig at du tar med beviset for kjøpet fra TicketCo til alle du skal hente billett for. 

 

PSV.jpg

 

 

Annonse fra Eliteserien: