Benedikte Schuitema, Ørjan Heldal og Erik Jørgensen i Fram Kino.

Se Glimt-kampene på kino

Gjør deg klar for fotball og popcorn når kampene i Eliteserien vises på Fram Kino!

Annonse:

- Dette er vi utrolig glade for at vi får til sammen, forteller salgs- og arrangementsansvarlig i Bodø/Glimt, Ørjan Heldal. 

16. juni sparkes endelig Eliteserien 2020 i gang, og det er duket for spennende hjemme- og bortekamper. Dessverre blir det i første omgang uten publikum på Aspmyra. Derfor er det gledelig at Glimt og Fram Kino kan fortelle at Eliteserie-kampene vil bli vist i storsalen på Fram Kino. 

- Vi har holdt oss unna dette markedet i alle år, for å ikke konkurrere med de som har fotballkamper som næring. Nå er det en annen situasjon, og det var Bodø/Glimt som tok kontakt med oss, forteller kinosjef Erik Jørgensen.

Rettighetshaver Discovery og Norsk Toppfotball har lagt til rette slik at Eliteserieklubbene og den lokale kinoen kan vise kamper i 2020. 

- Å gå utenfor det vi normalt gjør, se andre løsninger og få til noe bra sammen er utrolig artig. Vi har holdt stengt lenge og ordinær åpning av kinoen er den 17. juni. Derfor blir det ekstra artig å kunne åpne kioskene og se folk i salen igjen, legger marked- og eventsansvarlig i Fram Kino, Benedikte Schuitema til.

Se kampene sammen

Den 16. juni vises første kamp på Fram Kino. Da møter Bodø/Glimt Viking til bortekamp på SR-Bank Arena.

- Kinoen skal vi pynte gul og Glimt-legenden Stig Johansen kommer innom for å gi litt informasjon fra innsiden før kampstart. Vi håper det blir skikkelig stemning når Glimt-supportere kan møtes og se kampen sammen, forteller Heldal. 

- Det blir veldig morsomt å se hvordan dette blir tatt i mot, legger Benedikte Schuitema til.

I første omgang er det snakk om å vise både borte- og hjemmekampene til Bodø/Glimt på Fram Kino. 

- Den dagen Aspmyra åpner dørene for publikum vil vi kutte her og eventuelt bare vise bortekamper. Den dagen vi føler det går på bekostning av aktørene som til vanlig viser fotballkamper i byen, vil vi stoppe. Igjen, vi skal ikke gå i konkurranse med de aktørene, forteller kinosjefen.  

200 supportere i salen

Av de 321 sitteplassene til Fram Kino vil det, på grunn av smittvernshensyn, bli plass til 200 i salen på kampdag. 

- Selger vi bare enkeltbilletter kan vi få plass til 155 stykker her, men selger vi billetter til flere grupper samlet, kan det bli opptil 200 supportere her. Om Glimt leverer på banen, så kan det fort bli rift om billettene, forteller Erik Jørgensen.

Billettene legges ut for salg fredag 12. juni klokken 12:00. En voksenbillett vil koste kroner 150,- og en barnebillett vil koste kroner 120,-. Billettene kan kjøpes på Fram Kino.

- Vi håper dette tilbudet blir noe Glimt-supportere vil sette pris på, avslutter Ørjan Heldal. 

FB_2020_Fram-Kino

 

Annonse fra Eliteserien: