Kasper Junker i kampen mot Haugesund på Aspmyra 2020.

Seier i første hjemmekamp

Det ble en skikkelig målfest på Aspmyra.

Annonse:

Ikke ett, ikke to, men seks mål til Glimt ble det i kampen som endte 6-1 på Aspmyra mot Haugesund. 

- Fantasisk kamp. Vi spiller fotball som er gøy å se på, og da vil jeg tro det er gøy å spille. Ting henger sammen. Det er alltid gøy å se gode prestasjoner og få slike resultater. Hadde vi stått løpet ut i dag, så kunne vi ha vunnet 10-1, fortalte en meget fornøyd Kjetil Knutsen etter kamp. 

Det ble en målfest på de gulkledde da Patrick Berg etter knappe femten minutter satt ballen i mål. Deretter fortsatte målene å komme. Kasper Junker fikk inn to mål til før pause. I andre omgang ble det enda ett mål på Junker, før Jens Petter Hauge avsluttet en kontring med mål. Deretter stod det 5-0, før Haugesund satt inn ett mål på straffe. Like før slutt satte Sammy Skytte ballen i nettet, og kampen endte 6-1. 

- Det er dette som er Bodø/Glimt. Vi har en lojalitet i grunnspillet vårt og med den gjennombruddshissigheten vi har når vi møter en motstander som prøver å ta oss høyt, og vi får rommene på de, så blir det en artig og underholdene fotballkamp i 75 minutter. Vel gjennomført, fortsatte Knutsen. 

Det er nå lov med 200 tilskuere på tribunen i Eliteserien, og Knutsen var imponert over stemningen de oppmøtte lagde. 

- Hvis alle som hadde kommet på Aspmyra hadde laget like mye lyd som de som var her i dag gjorde, hadde det vært fantastisk stemning på Aspmyra. Da tror jeg vi hadde klart å fylle stadion, med fint vær, underholdene fotball og ordentlig trøkk på tribunen. Det var en god dag på Aspmyra. 

På torsdag spiller Glimt igjen kamp. Da borte mot Rosenborg. 

- Det handler for oss om å gjøre jobben igjen inn mot en utrolig artig kamp mot et litt presset Rosenborg-lag. Vi skal være klare når kampen blåses i gang klokken 20:30, avslutter Knutsen.

Se høydepunktene fra kampen her: 


Annonse fra Eliteserien: