Seier i Kristiansund: – Veldig mye å gå på

Det ble tre poeng i en skikkelig slitekamp i Kristiansund

Annonse:

Seks poeng er fasit etter to serierunder, det gjør Kjetil Knutsen strålende fornøyd. Likevel ser han, som vanlig ting som kan forbedres. 

Det er ikke lett å komme her å spille fotball. Det er en motstander som legger opp spillet etter oss, så det er lite rom. Vi er for dårlig i frispillingene i førsteomgang. Det blir en urytmisk omgang utenom målet, sier Knutsen etter kampen.

I den andre omgangen løsnet det litt mer for de helgule. 

– I andre omgang er det mer rytme og de (KBK) må løpe mer etter ballen. Det er jo ikke en prestasjon på øverste nivå, men vi må ta det òg. Slike kamper gir selvtillit, og det er geldelig at Botheim får mål. Det er mye positivt å ta med seg, men spillemessig har vi vanvittig mye å gå på., konkluderer han. 

– Må frem med kassen

På spørsmål om hva som kan bli bedre svarer Knutsen følgende: 

– Vi har enkelte spillere som må frem med kassen og tørre å spille fotball med selvtillit. Om det er 3-4 stykker som ikke vil ha ballen blir det vanskelig, og det var min opplevelse etter den første omgangen. 

Valid youtube url is required.

Det er med andre ord mye å ta med seg fra Kristiansund, både poeng og prestasjoner. Også mye læring, mener sjefen. 

– Vi har fått en god start poengmessig, men har veldig mye å gå på prestasjonsmessig. Det kommer kamper der du må fighte og slite og du ikke får det offensive spillet som du ønsker. Men man må inn og ta de kampene òg, det gir verdifulle poeng. Jeg er likevel positiv, men føler vi har vanvittig mye å gå på, avslutter treneren etter tre nye poeng, på en enormt tøff bortebane. 

 

Annonse fra Eliteserien: