Amor Layout under kampen mot Strømsgodset. Kampen endte 2-0 til Glimt.

Seier mot Godset

Det ble en solfylt kveld på Aspmyra som endte med 2-0 seier til Glimt.

Annonse:

Det var i andre omgang av kampen at Håkon Evjen satt ballen i mål og sikret første en 1-0 ledelse til de gulkledde. Ikke lenge etterpå gikk ballen via Strømsgodset-spilleren Jakob Glesnes som da satte ballen i eget mål, og med det stod det 2-0 på Aspmyra. 

- Jeg føler at vi har det som skal til for å ta tre poeng her i dag, og vi gjør ting bra. Vi har en periode i første omgang der vi slipper til noen sjanser, men ellers så synes jeg vi spiller bra og vi beviser det vi gjorde i starten av sesongen at vi er et godt nok lag til å ta tre poeng mot hvem som helst, fortalte målscorer Evjen etter seieren. 

Neste hjemmekamp er 30. juni mot Odd. Kjøp billetter nå!

Evjen ble, ikke overraskende, også kåret til banens beste spiller av Sparebnak1 Nord Norges jury. 

- Jeg håper å bli banens beste spiller hver kamp. Det er et mål. Jeg spiller for å spille så bra som mulig og jeg beviser nå at det kan gå. Nå ser jeg fremover og tenker neste kamp, og forhåpentligvis blir jeg banens beste spiller neste gang og, avsluttet Evjen. 

Se resten av intervjuet med Evjen her: 


Også Patrick Berg var fornøyd etter kampen.

- Det var en veldig bra kamp av alle sammen. Fra start til slutt så føler jeg vi dominerer kampen, vi spiller de lave og du ser de blir slitne uti andre omgangen og får to scoringer. Vi burde ha hatt flere, sa Berg.

Høsten er gul og det blir spennende å se hva resten av sesongen bringer.

- Det er all grunn til optimisme rundt Glimt for tiden. Vi har en veldig offensiv og ung spillergruppe som har lyst itl å gjøre det bra i hver eneste kamp. Jeg håper så mange som mulig kommer på Aspmyra hver kamp, for det setter vi veldig pris på, avsluttet Berg. 

Se hele intervjuet her: 


Kampfakta
Bodø/Glimt - Strømsgodset 2-0 (0-0)
Mål: Håkon Evjen (64), 2-0 Selvmål (68)
Dommer: Kristoffer Hagenes
Glimts lag: Ricardo - Erlend Dahl Reitan, Brede Moe, Marius Lode, Fredrik André Bjørkan - Morten Konradsen (Philip Zinckernagel), Patrick Berg, Ulrik Saltnes - Håkon Evjen, Geir André Herrem (Endre Kupen), Amor Layouni (Jens Petter Hauge). 

Annonse fra Eliteserien: