Bodø/Glimt 2.

Seier mot TIL 2

Bodø/Glimt 2 fikk en solid seier mot TIL 2 tidligere denne uken.

Annonse:

Det endte 8-2 til Bodø/Glimt 2 på Aspmyra, og etter kamp var trener Tom Dent fornøyd med kampen. 

- Det var kanskje årets prestasjon, spesielt første 25 minutter. Vi ligger over med 4-0 etter 19 minutter. Vi var skikkelige effektive de første 20 minuttene. Etter det var fortsatt høyt tempo i kampen, men det var litt mer balansert. Så scorer vi 5-0 før pause. I andreomgang starter de helt klart best, men gjør ikke noe med det. Så scorer vi to til mål, og deretter gikk det 7-1, 8-1 og 8-2, forteller Dent.

- Jeg er veldig fornøyd, og jeg tror spillerne og publikum også var fornøyde. Gutten gjorde en utrolig bra innsats, og de eneste som ikke var fornøyde var nok Tromsø.

Målscorerne var Endre Kupen med to mål, Martin Mjelde med to mål, Lasse Hansen Lien med ett mål, Alexander Gløse med ett mål og Nicklas Sundsvåg med ett. 

Nå ligger Bodø/Glimt 2 på fjerde plass i Norsk Tipping-ligaen med 33 poeng. Det er åtte kamper igjne. 

- Vårt første mål er nådd, det var å ha to seiere og komme til 32 poeng. Neste mål er å etablere seg i midten av tabellen, sier Dent. 

Det er tøffe kamper som gjenstår, men Bodø/Glimt 2 er klare til å gi alt ut sesongen. Sjekk ut terminlisten her

Et positiv notat til slutt:

TIL 2 forlot garderobene så rene og ryddige at banemester Thor Lihall måtte filme og vise frem. 

- Det så bedre ut etter at de dro enn før de kom. En stor klapp på ryggen til TIL 2 som virkelig ryddet opp før de forlot garderobene, fortalte en imponert og glad Lihall etter kampen. 

Annonse fra Eliteserien: