Seier mot TUIL

Det endte 3-0 i tredje treningskamp for året.

Annonse:

Etter en målfattig første omgang i Nordlandshallen mellom Bodø/Glimt og TUIL, ble det mer fart i sakene i andre omgang. Patrick Berg, Jens Petter Hauge og Morten Konradsen sørget for at Glimt kunne gå seirende ut av hallen. 

- I første omgang henger TUIL med, og vi er litt unøyaktig. Vi spiller alltid på de første bevegelsene, og der TUIL vil vi skal spille. Vi snakker om det i pausen og så er det ganske stor forskjell på lagene i andre omgang, forteller Kjetil Knutsen etter kamp.

- Vi holder på nullen i tredje kamp og vi møter en betraktelig bedre motstander enn det vi har gjort tidligere i år. Jeg synes fortsatt at spilleren viser mye god fremgang, de har god energi og har lyst til å ta nye steg. Og det er bra, fortsetter Knutsen.

Det er enda noen uker til sesongstart, og tid til å bli enda bedre på banen.

- Det er mange som står lengre enn de har gjort, og det er der vi skal være, men vi er fortsatt ikke der at alle holder 90 minutter og dit måA vi komme, sier Knutsen. 

Alt i alt mener hovedtreneren at 3-0 er OK.

- Men, jeg synes vi skal komme til mer sjanser. I andre omgang har vi så enormt mange muligheter som vi roter det bort. Så det er mye å ta tak i. Det er alltid litt å jobbe med frem mot sesongstart.,

Annonse fra Eliteserien: