Adrian Skindlo.

Seier til Bodø/Glimt 2

Det endte 2-1 til Glimt da de møtte Junkeren til et lokaloppgjør.

Annonse:

Det ble en spennende kamp da Bodø/Glimt 2 møtte Junkeren til første hjemmekamp i Norsk Tipping-ligaen for sesongen. 

- Det føles bra, det føles mye bedre enn forrige kamp. Det er tøft å oppsummere kampen rett etter fordi du har så mange følelser for at vi vant, kunne trener Tom Dent fortelle etter kampen. 

Han synes det var viktig å få den første trepoengeren. 

- Spesielt artig å få den på hjemmebane når så mange folk hadde møtt opp for å se kamp, fortsatte han. 

At det var deilig å vinne var ikke treneren i tvil om, men mener at laget har litt arbeid å gjøre.

- Jeg tror at i noen perioder var vi bedre forrige uke da vi tapte 6-0 enn i dag, speiselt med tanke på angrepsspillet. Jeg tror ikke vi var helt der i dag, Jeg er veldig glad for at Adrian Skindlo fikk sitt første mål i år. Jeg er også veldig takknemlig for de to A-lagsspillerne vi hadde med oss, Kupen og Nikita. De gjør en veldig profesjonell jobb som igjen skaper en stemning i gruppa. 

Kan bli jevnt

At det var mye følelser ute på banen var ikke å komme bort fra i et lokaloppgjør.

- Flere av spillerne til Junkeren har spilt på Glimt før, flere har vokst opp med spillere fra Glimt. Jeg synes vi takler det veldig profesjonelt, fortsetter Dent. 

Dette var bare andre runde i Norsk Tipping-ligaen, og laget har en lang sesong foran seg. Dent tror det kan bli jevnt på tabellen.

- Jeg tror at hvis vi ser på resultatene i de to første rundene, så kan alle slå alle. Vi tapte 6-0 mot Hønefoss forrige runde og Tromsø 2 spilte mot Junkeren forrige runde og tapte 8-0. Vi vant i dag mot Junkeren og Trømsø 2 vant over Hønefoss i går. Jeg tipper det blir veldig tett. Vi tar en kamp om gangen. Vi har ny kamp på lørdag mot Finnsnes. Vi hadde veldig god innsats i dag, så nå er det viktig å restituere bra og være klare til kamp, avsluttet trenere. 

Første mål i 2019

Målscorer Adrian Skindlo oppsummerte kampen slik: 

- Masse publikum, fint vær og fin matte, det er sånn det skal være, fortalte han etter kamp. 

Både han og William Arne Hanssen sørget for mål.

- Junkeren gav oss bra med motstand. Vi har spilt mot de to ganger før i år, og vi vant sist kamp, og tenkte de kom til å ta igjen i dag, men vi holdt det til slutt, fortsatte Skindlo. 

Det ble Skindlos første mål i år og det gjorde godt.

- Det var en nydelig følelse å score mål. Å starte med et mål på hjemmebane, det blir ikke bedre, sa en fornøyd målscorer. 

Han har tro på at det kan gå veien for Bodø/Glimt 2 denne sesongen.

- Norsk Tipping-ligaen blir hardt og vanskelig, men vi er gode nok til å bite i fra oss og jeg tror vi kommer til å gjøre det bra i år, avsluttet Skindlo. 

Annonse fra Eliteserien: