Bodø/Glimt 2.

Seier til Bodø/Glimt 2 mot Gjelleråsen

Endelig seier igjen i Norsk Tipping-ligaen.

Annonse:

Bodø/Glimt 2 tok i mot Gjelleråsen til kamp søndag 4. august på Aspmyra. Det endte med 4-2 seier, og alle de fire målene til Glimt 2 ble scoret av spissen Martin Mjelde. 

- Jeg vet ikke når en Glimt-spiss scoret fire mål på en kamp, så det er artig, forteller Tom Dent etter kampen. 

Bodø/Glimt 2 forventet et lag som lå lavt, men ble overrasket over hvor lavt Gjelleråsen faktisk la seg. 

- Vi måtte orientere det, men det klarte vi ganske bra og i løpet av den første halve timen får vi vårt første mål. Men like etterpå får vi straffe i mot oss, som ingen egentlig skjønner hvorfor Gjelleråsen får, sier Dent. 

Lagene gikk til pause på stillingen 2-1, etter at Bodø/Glimt 2 igjen scoret før pause. 

- Vi justerte litt i pausen, og da hadde vi OK kontroll i andre omgang, selv om Gjelleråsen kom litt farligere ut. Vi scoret to mål, og mot slutten stod det 4-1. Gjelleråsen hadde mer å gå på av energi enn vi som hadde spiilt tre kamper på én uke, og vi hang med ganske okei, men så kom det et siste mål og det endte 4-2. 

- Det er alltid vanskelig når du spiller to bortekamper også taper du begge, derfor er det ekstra godt å vinne en hjemmekamp. Vi har vært ganske bra hjemme denne sesongen og det er en god plass for oss å spille, fortsetter Dent. 

Bodø/Glimt 2 ligger nå på 5. plass i Norsk Tipping-ligaen med 23 poeng. 

- Guttene fortjener ros fordi at de har en god mentalitet i gruppa nå. De lærer og vil lære, og det er så godt å se. De har klart seg de siste ukene, til tross for blandet resultat, avslutter Dent. 

Annonse fra Eliteserien: