Send inn spørsmål og følg det åpne møtet her

Mandag 27. februar er det åpent møte på Aspmyra.

Annonse:

Nok en gang inviterer Bodø/Glimt supportere og medlemmer til et åpent møte på stadion. Møtet tar opp aktuelle spørsmål, problemstillinger og temaer, i tillegg til at vi inviterer publikum til å stille spørsmål. 

Dersom du ønsker å delta fysisk på det åpne møtet kan du møte opp i lengst øst på LNS-tribunen, ved den nye inngangen til "bowlingen" klokken 18:00 mandag. Møtet vil åpne med kort en omvisning i Glimts nye lokaler. 

Spørsmål eller innspill kan du sende inn på forhånd eller underveis i møtet på lenken nedenfor. Dersom du er i salen kan du også stille spørsmålene dine der. 

Klikk her for å sende inn spørsmål eller innspill

Dersom du ikke kan delta fysisk på møtet kan du følge det direkte på våre nettsider. Du er også velkommen til å stille spørsmål via lenken over. 

Møtet vil også legges ut i ettertid, både i video- og podkastformat. Videoformatet finner du på YouTube, mens podkasten legges ut overalt du hører podkast. Bare søk på 4-3-3, som vanlig

Klikk her eller bruk videovinduet nedenfor for å følge møtet direkte (sendestart blir etter omvisningen klokken 18:00 er over): 

Annonse fra Eliteserien: