Sery Larsen tilbake i Brann: – Jeg har vært veldig stolt

Onsdag ettermiddag ble det klart at Glimts danske midtstopper vender tilbake til Bergen.

Annonse:

Ganske nøyaktig ett år etter at han gikk fra Brann til Bodø/Glimt, vender altså Japhet Sery Larsen tilbake til rødtrøyene. Midtstopperen, som også har vikariert på backplass for Glimt fikk ett år i helgult. 

Et år som dessverre ble preget av skadeplager. En hjernerystelse i sesongoppkjøringen i Spania satte han på sidelinjen i startfasen, men til tross for det fikk han sin debut for Bodø/Glimt på bortebane mot Celtic i UEFA Europa Conference League. Kampen endte 3-1. 

Sery Larsen fikk ti seriekamper for Glimt, og var også involvert i tre Conference League-kamper, én Champions League-kvalikkamp og én Europa League-kamp. Han spilte også fire NM-kamper. 19 kamper og to sølv ble fasiten på Sery Larsens opphold i Bodø. 

– Jeg har vært veldig stolt over at reprensentere Glimt og bære drakten. Tiden min i Glimt var veldig blandet, og gikk ikke helt som jeg håpet, men sånn er fotballverden. Jeg synes det har vært en bra reise, og jeg er veldig taknemlig for opplevelsene i Europa, cupen og serien. Det har vært fint å bli kjent med supporterne og byen. Jeg gleder meg til å møte klubben i fremtiden.

Nå går turen tilbake til Brann, hvor han var med å rykke ned i 2021. Til tross for nedrykket er Sery Larsen fortsatt ubeseiret som Brann-spiller. Så vil tiden vise om han klarer å opprettholde den statistikken, i Branns comeback på øverste nivå. 

FK Bodø/Glimt takker Japhet Sery Larsen for alle bidrag på og utenfor banen i året som har gått, og ønsker lykke til videre! 

_DSC6054.jpg
Japhet Sery Larsen sammen med lagkamerat og landsmann Albert Grønnbæk (t.h), og Amahl Pellegrino under 5-4-seieren mot Viking i fjor høst. Foto: Kent Even Grundstad

 

Annonse fra Eliteserien: