Signerer for Glimt og lånes ut

Nicklas Olai Karlsen Sundsvåg er klar for et utlån i Fram Larvik

Annonse:

Nicklas Olai Karlsen Sundsvåg har vært knyttet til Glimt-akademiet, og har nå signert sin første kontrakt med Bodø/Glimt.

– Jeg er svært glad for å ha signert kontrakt med Glimt, det er jo det jeg har hatt lyst til helt siden jeg kom hit, sier Sundsvåg.

Fjoråret ble et tøft år for spillerne i Glimt-akademiet. På grunn av pandemien ble det minimalt med kamptrening på spillerne og nå ønsker klubben å se hvor spillerne står i 2021. 

– Vi er veldig usikre på hvor mange av spillerne våre står fordi de ikke spilte fotball i 2020. Derfor sjekker vi muligheten for å få noen av spillerne på utlån, sier utviklingsleder, Gregg Broughton i Bodø/Glimt. 

Til Fram Larvik

Sundsvåg er fra Mo i Rana opprinnelig og har en fortid i flere ranaklubber. Unngutten har vært innom både Gruben, Rana FK (tidligere Mo IL) og Åga. Bodø/Glimt ønsker å takke de tre klubbene for at de har vært samarbeidsvillige i forbindelsen med utlånet til Sundsvåg. 

Nå venter nye utfordringer i Norges eldste klubb, Fram Larvik i andredivisjon. Vestfoldsklubben havnet helt sist i sin avdeling i 2020, men på grunn av koronapandemien var det ingen lag som rykket ned. 

– Jeg gleder meg veldig. Fram Larvik er en fantastisk klubb. Jeg trenger spilletid og håper jeg kan bidra til at laget får en fin sesong, sier Sundsvåg som skal spille for Fram ut sesongen. 

Vi ønsker Sundsvåg lykke til i Larvik i 2021. 

 

 

Annonse fra Eliteserien: