Zoran Popovic og Aasmund BJørkan er fornøyde med signering.

Signerer ny keeper

Serbiske Zoran Popović er den nyeste i Bodø/Glimts tropp.

Annonse:

29 år gamle Popović kommer fra den serbiske superligaen, det øverste nivået i Serbia. Han har blitt hentet fra FK Voždovac. Sportslig leder i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan forteller at de er fornøyde med signeringen.

- Vi er veldig glade for at Zoran har signert. Han er en erfaren keeper som i fjor ble kåret til årets beste keeper i Serbia av spillerene og vi har hentet en god og rutinert keeper. Det blir bra, forteller Bjørkan. 

Skal gi sitt beste

Den ferske Glimt keeperen er selv klar for å vise hva han er god for.

- Jeg er veldig glad for å være her, og ser fram til å bli en del av klubben. Jeg skal gi mitt beste på hver trening og hver kamp. Målet er å hjelpe laget mitt å vinne kamper, forteller han. 

Keeperen har tilbragt noen dager i Bodø og synes byen er fin, men dog kald. Det han har hørt om Norge gjør at han gleder seg til å bli bodøværing. Han flytter til Norge med forloveden som kommer etter i mars.

- Jeg har hørt at Norge er det beste landet, med de beste folkene. Jeg har hørt at de har gode fotballlag og at supporterene er lojale. Det blir gøy å spiller kamper i byen, sier Popović.

Grep sjansen

Bjørkan forteller at klubben har hatt Popović på radaren lenge. 

- Spillerlogistikk er en prosess som går hele tiden, så vi leter løpende etter spillere. Dette er en keeper vi har fulgt tett og sett live, vi har pratet med han for å få et best mulig helhetsinntrykk. Alt det vi har sett av han liker vi veldig godt! Han er veldig god med ballen i beina, han er en god skuddstopper og i det hele tatt en voksen og rutinert keeper. Så da vi fikk mulighet til å hente han, så ønsket vi å slå til på det.

Spisser konkurransen

- Konkurransen på keeperplassen blir ytterligere enda sterkere, enda tøffere, og vi ønsker en konkurransesituasjon og vet at vi er avhengige av en god tropp for å gjøre det godt i Eliteserien og mener at Popović vil bidra til det. 

Tirsdag er første trening med resten av laget, før turen går videre til Marbella. 

- Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og jeg gleder meg veldig til å bli en del av teamet, avslutter Popović.

Annonse fra Eliteserien: