Oliver Sigurjónsson tilbake i Bodø.

Sigurjonsson ferdig i Glimt

Enige om å skille lag.

Annonse:

Sigurjonsson kom fra den islandske klubben Breiðablik i 2017, før han dro tilbake til moderklubben på utlån fra Glimt. Han kom tilbake til Glimt i oktober 2018. Nå er Sigurjonsson og Bodø/Glimt enige om å skille lag, og islendingen har reist tilbake til Island.

- Jeg er takknemlig for alle jeg ble kjent med. Jeg har fått gode vennskap som kommer til å vare livet ut, forteller Sigurjonsson. 

- Tiden min i Glimt lærte jeg mye. Jeg har vært uenig i noen beslutninger trenerne gjorde, men jeg synes de er gode trenere og jeg full respekt for de, legger han til. 

Midtbanespilleren er motivert til å fortsette sin fotballkarriere og har som mål å bli en enda bedre fotballspiller. 

- Jeg må takke for tiden jeg fikk i Glimt. Både medspillere, apparat, klubb og supportere fortjener en takk, avslutter Sigurjonsson. 

Daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen vil takke Oliver for det han har bidratt med. 

- Klubben er takknemlig for de bidrag Oliver har levert i den tiden han har vært i Bodø/Glimt. Selv om Oliver har fått begrenset med spilletid på A-laget, har han levert viktige bidrag gjennom sin profesjonalitet, og måten han har bidratt som person og spiller i gruppa. Klubben har, som mange vet, svært stort fokus på intensitet og kvalitet i treningsarbeidet, og her har Oliver vært en viktig bidragsyter. Vi ønsker Oliver alt godt videre i karrieren. 

Annonse fra Eliteserien: