Oliver Sigurjónsson tilbake i Bodø.

Sigurjonsson tilbake i Glimt

Oliver Sigurjónsson har den siste tiden vært på utlån, men er nå tilbake.

Annonse:

Islendingen har vært i moderklubben Breiðablik på Island. Nå er han tilbake i Bodø og på trening med Bodø/Glimt.

- Det er supert å være tilbake. Jeg elsker å være tilbake sammen med guttene og trenerene. Det er en god stemninga klubben, forteller Sigurjónsson.

Han har siden april vært i Breiðablik, og han synets det var bra å tilbringe tid med hjemklubben sin i hjembyen. 

- Jeg hadde en ganske god sesong, hvor jeg spilte en god del kamper. Så jeg er i mye bedre form nå enn jeg var før jeg dro. Jeg er heller ikke skadet sånn som jeg har vært før. Det var veldig godt å få spilt noen kamper og Breiðablik gjorde det ganske godt. Så jeg er fornøyd med det, fortsetter han.

Frem til neste sesong er det kun treninger for Sigurjónsson.

- Nå handler det om å jobbe sammen med guttene, bli i enda bedre form og en bedre fotballspiller. Målet for neste sesong er selvfølgelig å ha en fast plass i startelleveren, og vise frem hvilke kvaliteter jeg har. Jeg vil gjerne bidra til at Bodø/Glimt blir ett enda bedre lag.

Hvordan har det vært å være tilbake på treninger?

Laget jobber like hardt som alltid. Jeg har så langt bare vært tilbake på to treninger og de har vært bra. Guttene jobber for å gjøre det bra resten av sesongen. Jeg tror vi tar poeng de siste kampene, og at vi holder plassen i Eliteserien. Det er der vi hører hjemme, avslutter Sigurjónsson.

Vi ønsker Oliver velkommen tilbake i klubben! Godt å ha deg her igjen.

Annonse fra Eliteserien: