Sikre deg plass på 16. mai-festen mot Tromsø nå

Billettsalget til "Slaget om Nord-Norge" er åpent

Annonse:

Fotballens store festdag nærmer seg stadig og den 16. mai returnerer endelig "Slaget om Nord-Norge" til Aspmyra. Det er en stund siden sist, og nå får du muligheten til å lade opp til nasjonaldagen som seg hør og bør. 

I 2019 møttes lagene i Tromsø, mens kampen mellom lagene i 2021 ble flyttet til 9. mai av forbundet. I 2020 spilte Tromsø i OBOS-ligaen. Det er med andre ord hele fire år siden sist lagene møttes i Bodø på den store festdagen. 

Kampene mot Tromsø er alltid godt besøkt av bodøværingene, og særlig hjemmekampene 16. mai. Billettsalget til kampen mot Tromsø er åpent og salget har kommet godt i gang. 

Allerede er det solgt godt over 5600 billetter til oppgjøret og tallene er stigende. Derfor kan det være smart å sikre seg billetter allerede nå. Det blir en heidundrande folkefest når de to beste nordnorske lagene barker sammen på fotballens festdag. 

PS! Heier du på TIL? Da kjøper du billetter her. Bruk promokode: tilbortefelt22

Billetter til LSK-kampen

Før Tromsø kommer på besøk 16. mai skal Glimt spille mot Lillestrøm på Aspmyra. Lillestrøm er serieleder etter fem kamper denne sesongen og fikk et ublidt møte med Glimt på Aspmyra i cupens kvartfinale. Da vant de helgule hele 4-1 over Lillestrøm og nå jakter Glimt en ny seier mot LSK. 

Lillestrøm har 13 poeng på toppen av tabellen, mot Glimts syv poeng. Det kommer til å bli en rysare av en fotballkamp på Aspmyra. For en mai måned vi har i vente. 

Annonse fra Eliteserien: