Sikret medalje i hinsides kamp på Aspmyra

Glimt tar medalje i Eliteserien for fjerde år på rad. Nye Europa-eventyr venter for de helgule.

Annonse:

Puuuh!

Vi kjenner nok litt på den i kveld alle sammen. Det ble en heseblesende opplevelse på Aspmyra når årets siste hjemmekamp ble spilt søndag kveld. Utgangspunktet var såre enkelt, Glimt ville sikre medalje og Europa 2023 med seier mot Viking og det startet aldeles utmerket.

På litt merkelig vis snublet Amahl Pellegrino ballen i mål, men gjestene fra Stavanger svarte fort. Så var det Vetlesen som sendte Glimt tilbake i ledelsen med en lekker scoring. Så må vi holde tunga rett i munnen.

Ti minutter senere var igjen Viking frempå og sikret 2-2 ved halvtid. I andre omgang klemte siddisene til fra start og etter 67 minutter lå Glimt under 2-4 på egen hjemmebane. Så var det dette med å la den feite dama synge seg helt ferdig.

Hugo Vetlesen etter 5-4-seieren mot Viking:

Runar Espejord på hodet. Albert Grønbæk med et perfekt vektet skudd. 4-4 på Aspmyra. Så kom klimakset på Aspmyra. Hugo Vetlesens utsøkte skudd fra skrått hold dalte ned i mål og de over 6000 oppmøtte på Aspmyra gikk av hengslene. Glimt kom tilbake, vant kampen 5-4 og sikret seg sin fjerde medalje på rad.

Runar Espejord smalt til da Glimt trengte nytt håp:

Fire medaljer på rad. Det smaker godt en søndag i november. Seieren betyr også at Glimt Europa-eventyr fortsetter i 2023. Glimt skal ut i kvalifisering til UEFA Europa Conference League til sommeren, men først er det sluttspill i samme liga på vinteren. Vi stenger ned Aspmyra for i år, men vi sees igjen 16. februar når Glimts Europa-tur fortsetter!

Takk for laget i 2022, Aspmyra! Det var vært tøft, og steike artig.
Til vi sees igjen; Ta vare på hverandre!