Siste tilskudd i trenerteamet

Glimt-akademiet ruster opp, og den nyeste ansatte heter Elias Jøssang Kerchaoui (29).

Annonse:

Jøssang Kerchaoui kommer fra Tysvær kommune, og er ansatt som spillerutvikler i det nyeste tilbudet til Glimt-akademiet 7-12 år. Han kommer fra en jobb i Sportsklubben Vard. 

–  Jeg har jobbet i 2,5 år i Vard, og kommer fra en rolle som utviklingsansvarlig, og i den rollen fungerte jeg som ansvarlig for akademiet og spillerutvikler for barn og ungdom, forteller Jøssang Kerchaoui. 

I tillegg til å jobbe som spillerutvikler for de mellom 7 og 12 år, skal Jøssang Kerchaoui sammen med kollegaene sine ha ansvar for sonetiltakene for de mellom 11 og 12 år. 

– Det blir veldig kjekt å jobbe med spillere fra ulike klubber og bli kjent med de. Dette er et kjekt samarbeid mellom kretsen, Glimt og klubbene i regionen. 

Jøssang Kerchaoui har jobbet i klubben siden februar, og har sett frem til å bli en del av klubben. 

– Jeg vil påstå at Glimt har et av de beste utviklingsmiljøene i Norden. At jeg nå skal få jobbe med en så kunnskapsrik gjeng på en daglig basis blir utrolig spennende. Jeg har blitt tatt godt i mot av de andre ansatte, og jeg samarbeider godt med Petter (Mentzoni Nilsen red.anm.) og Raymond (Rachid red.anm.), fortsetter han. 

FK Bodø/Glimt som Norges første klubb skal fremover satse sterkt på barnefotballen og har ansatt tre nye spillerutviklere for fotballspillere i aldersgruppen 6-12 år. Hvorav Elias Jøssang Kerchaoui  er én av de. Spillerutviklerne vil være ansatt gjennom Glimt-akademiet, og vil i praksis fungere som trenere for barna. Det har lenge være et ønske fra foreldre-trenerne å få inn kvalifiserte spillerutviklere som både kan bidra på trening og med trenerveiledning i barnefotballen. 

– Vi skal også jobbe ut mot samarbeidsklubbene med trenerutvikling. Jeg gleder meg til å bli kjent med klubbene i regionen og de som jobber der. Alt i alt tror jeg det blir utrolig spennende og jeg er klar for å bli en del av Bodø/Glimt, avslutter Jøssang Kerchaoui.

Annonse fra Eliteserien: