SJ Norge toget B-laget hjem fra Mo

Et ungt B-lag hadde en tøff oppgave foran seg i 3. divisjon, da topplaget Rana FK ventet i Mo. På tross av 0-3 tap, tok man med seg mye positivt på togturen hjemover!

Annonse:

Rana FK har hatt en god 2023-sesong og lå på 3. plass før søndagens oppgjør i 3. divisjon. Sist gang lagene møttes var i vår, og da dro B-laget til Glimt i land en meget sterk 2-1 seier. Den gangen hadde de fått med seg noen forsterkninger fra A-laget. Denne gangen stilte man med et mye yngre lag.

Glimt hadde flere utskiftninger i laget, og stilte med hele fire debutanter født 2006, 2007 og 2008. Likevel ga de Rana kamp til døren. På tross av at Rana tok ledelsen midtveis i 1. omgang, hang Glimt med og hadde flere store sjanser for utligning. Ikke før i det 78 spilleminutt klarte Rana og doble ledelsen. Og da Glimt jaget redusering, punkterte de kampen i det 90 spilleminutt. På tross av et tøft resultat, var det all grunn til å være fornøyd med prestasjonen!

- Jeg er fornøyd med prestasjonen vår. Spesielt starten av 1. omgang og store deler av 2. omgang, gir vi oss selv muligheten til å ta med oss noe hjem fra kampen. I tillegg er det artig å kunne gi fire debutanter sjansen til å smake på nivået i 3. divisjon, sier hovedtrener for B-laget, Kasper Kececi.

Og etter en fysisk utladning mot en veldig god motstander kunne det ikke vært mer passende enn at Glimts samarbeidspartner SJ Norge sponset togtur hjem til Bodø;

- Det er deilig å for en gangs skyld kunne ta tog hjem fra kamp. Det er en behagelig måte å komme seg hjem etter en lang og slitsom dag, sier Glimts kaptein Jakob Øvretveit Larsen.

- Når fotballen ikke går helt på skinner, er det godt at toget gjør det, skyter tvillingbror Johannes inn, til stor latter fra lagkameratene.

Samarbeid for å fronte miljøvennlige reiser

Samarbeidet mellom Glimt og SJ Norge har vart i flere år og én av tingene partene ønsker å få til sammen er å fronte tog som et miljøvennlig alternativ ved reise. I løpet av samarbeidsperioden har SJ Norge ved flere anledninger sponset togbilletter til gatelaget Glimtvis og andre Glimtlag, i tillegg til å skru ned prisene til Oslo i forbindelse med cupfinalen i 2022.

- Det er et veldig flott samarbeid, og det er spesielt gøy når man kan gjøre så mange flotte ting sammen. Jeg vet at blant annet Glimtvis har satt stor pris på togturene de har tatt i forbindelse med kampene mot Rosenborgs gatelag, sier Markeds- og salgsmedarbeider i Glimt, Markus Fodstad.

- Nå var det B-lagets tur, og det ser jo ut som at de koser seg, selv etter et litt kjedelig tap mot Rana FK, sier Fodstad avslutningsvis.

[Highres]SJ-nytt-tog_26.04(@olemartinsandness)-07128.jpg
Selv Putte har reist Bodø - Trondheim for å være med på SJ Norge sin åpning av nytt lekerom på Nordlandsbanen, tilbake i 2022! Foto: Ole Martin Sandness

 

Annonse fra Eliteserien: