Skal du på Roma-kampen bør du lese dette

Viktig informasjon til alle som skal på Roma-kampen

Annonse:

Endelig er kampen alle har ventet på her. På torsdag spiller Bodø/Glimt hjemme mot AS Roma fra Italia. Det er ventet enormt trykk på stadion til denne kampen, så for at alt skal få så sømløst for seg som overhodet mulig har vi samlet all informasjon på én og samme side. 

Dersom du skal på kampen ber vi deg lese nøye gjennom her, da det kan komme vesentlig informasjon for deg lenger ned. 

Dørene til stadion åpner 17:30.

  • Vær tidlig ute

Ja, vi vet at det sikkert frister lite å sitte ute på tribunen lenge før kampstart om det er surt og kaldt ute, men likevel vil vi oppfordre alle til å være tidlig ute. Det blir mange mennesker som skal sluses gjennom få innganger. Vi åpner naturligvis opp alle inngangene, men likevel vil det bli kødannelser. 

For at du skal være helt garantert å komme inn til kampstart 18.45 ber vi deg om å være på plass senest 18:00. 

En annen grunn til å være tidlig ute er dette. På grunn av UEFAs opplegg rundt kampen spiller vi for eksempel Barndomsminne fra Nordland ti minutter tidligere enn i Eliteserien. Hvem vil gå glipp av over 6000 som stemmer i på kanskje verdens fineste sang? 

Spillerne trenger også den hjelpen de kan få, og kan du tenke deg hvor mye energi de vil få av å varme opp til et smekkfullt stadion? Kom tidlig, både for din egen og spillernes skyld er oppfordringen fra oss. 

  •  Ha billetten din klar

For at køene skal bli så korte som overhodet mulig ber vi alle om å ha billetten klar når de kommer frem til inngangen. Da går innslusingen av folk mye raskere og folk vil fortere komme seg innenfor stadionportene. 

Sjekk gjerne også billetten nøye før du kommer på stadion. Vet du hvilken inngang du skal til? Er du sikker på at du sitter på det samme feltet som du alltid gjør? Møt gjerne forberedt. Se kart over stadion nederst i denne saken. 

Dobbeltsjekk også at det faktisk står Roma på den billetten du gjør klar. Sist opplevde vi at mange viste frem tre kamp-billetten, men dette er kun et bevis på at du har kjøpt billett, ikke selve billetten. 

  • Spør om hjelp

Siden det er så mange som skal inn på stadion, og mange som kanskje ikke har vært på Aspmyra på flere år setter vi ut info-stasjoner flere steder rundt stadion. Du finner personer med synlige skilt som gjerne svarer på det du måtte lure på og viser deg vei til din inngang. 

  • Til deg på Havet-tribunen

På grunn av sikkerheten rundt kampen vil ikke inngangen til Havet-tribunen fra Hålogalandsgata være åpen til denne kampen. Denne inngangen er for nært inngangen for bortesupporterne. Derfor skal ALLE som skal på Havet-tribunen inn på siden ved kunstgressbanen. 

Inngangen på Havet-tribunen er under lysmasta mellom Havet- og LNS-tribunen. 

  • Finn riktig sete

Mange er nok vante til at det er free seating på enkelte av våre felt i Eliteserie-kampene. Dette gjelder ikke på torsdag. Det setet som står på billetten din er også det setet du skal sitte på. Dette gjelder alle feltene. 

Finn gjerne frem til setet ditt så raskt som mulig etter at du kommer innenfor stadionportene sånn at vi unngår store opphopninger av mennesker i rømningsveier og liknende. 

  • Koronarestriksjoner

Det er ingen krav om grønt koronapass eller test på stadion i dag. Du trenger heller ikke munnbind eller være redd for å gi sidemannen en klem. Med mindre du er syk da. Da ber vi deg om å la være å komme på stadion i kveld. 

  •  Nyt øyeblikket og lag liv

Vi er ikke bortskjemt med storkamper som dette i Bodø. Ta med ditt beste humør og ikke vær beskjeden. Rop, skrik, klapp og feire. Gjør alt i din makt for å hjelpe de helgule til en stor bragd i europeisk fotball. 

Og ikke glem å kjøpe billett til kampen mot Sandefjord, for vi trenger deg da også!

English map below

kart.jpg
kart english.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: