Skuffende tap i Sandefjord

Glimt står igjen uten noen ting etter kampen mot Sandefjord. Kjetil Knutsen var en betenkt mann etter kampen.

Annonse:

For tredje gang i år står Glimt igjen uten verken scoring eller poeng etter 90 minutter fotball. Sandefjord ble for sterke og vant kampen 1-0. 

– Det blir en kamp som ikke kjennertegner Bodø/Glimt. Vi blir for urytmiske, får ikke til relasjoner, vi utfrodrer ikke godt nok bakfra. Vi blir lette å lese og mangler energi i dag, sier Knutsen etter kampslutt og legger til;

– Vi kan få med oss noe her, men er langt, langt unna der vi ønsker å være. 

Slitne ben

I dag så rett og slett Glimt slitne ut. Beina virka tunge og de helgule fikk ikke til finspillet vi er vant med å se.

– Ja, det mangler litt i dag. Ulrik og Patrick har spurt om vi trente litt for hardt i går, og det må vi evaluere nå Det er små nyanser i et tøft kampprogram. Vi må treffe på alt om vi skal bygge energi inn i et så tøft kampprogram, sier Knutsen om treningsuka. 

I tillegg stilte Glimt med flere nye spillere i nye posisjoner. Også det kan være noe av forklaringen. 

– Vi gjør mange rokkeringer og da blir det vanskelig. Jeg trodde og håpet vi skulle få til litt mer relasjoner i dag, men det blir for mange nye spillere i nye roller. Vi er et stykke unna i dag. 
 

Likevel fikk Knutsen noe å ta med seg hjem til Bodø. 

–I dag får vi et godt svar i Axel og Seb som kommer inn og er positive. Det er positivt at flere melder seg på om en startplass.

Om én uke spiller Glimt første kvalifiseringskamp til Champions League. Der håper Knutsen å se et annet Glimt-lag.

– Sånn vi ser ut i dag er vi ikke i rute, men jeg vet at ting snur fort i fotball. Det er viktig at vi fort blir ferdige med denne kampen. Nå skal vi restiuere inn mot lørdag. Jeg håper vi ser et mer sprudlende Glimt-lag i kampene som kommer, avslutter treneren.

Annonse fra Eliteserien: