Slaget om Nord-Norge. Digitalt.

Slaget om Nord-Norge

Bodø/Glimt mot TIL. Spillere mot spillere. Legender mot legender. Slaget om Nord-Norge vil vise hvem som er best.

Annonse:

I år blir det en annerledes, men like prestisjefull kamp mellom TIL og Bodø/Glimt. I år går vi digitalt til kamp, og håper du vil støtte oss i denne krevende tiden. Vi håper å engasjere supportere, bedrifter og Bodø-patrioter i dette digitale slaget om Nord-Norge. Vi lover mye god underholdning!

Slik støtter du fremtidens fotballspillere i Bodø og Nord-Norge

Vipps: 1916

  • Støtte - kr 50,-
  • VIP-støtte - kr 100,-
  • VIP PLUSS-støtte - kr 500,-
  • Eller Vipps et valgfritt beløp.

Vippsnummeret vårt er: 1916

All støtte går til Bodø/Glimt's arbeid med barne- og ungdomsfotballen i Bodø og i Nord-Norge, både talentsatsing og breddefotball.

- På lik linje med alle andre toppklubber i Norge er vi nå inne i en fase hvor klubben taper inntekter hver eneste uke på grunn av korona-pandemien. Vi vet også at vi sannsynligvis vil måtte spille uten publikum helt fem til 1. september. Vi er derfor avhengig av å skape nye inntekter i et krevende og utfordrende år. Vi håper derfor at supportere, publikum og bedrifter kan bruke anledningen til å gi sin støtte til klubben gjennom bruk av Vipps-løsning. Vi gleder oss til å starte opp serien 16. juni, og håper så mange som mulig har anledning til å være med å bidra til å opprettholde satsingen for å videreutvikle FK Bodø/Glimt som et topplag i Norge, sier daglig leder i FK Bodø/Glimt, Frode Thomassen. 

Slik ser du Slaget om Nord-Norge

Slaget sendes på AN+. Det blir latter, mimring og gode konkurranser når Glimt-legendene Ørjan Berg, Thiago Martins, Runar Berg og Stig Johansen møter TIL-legendene Sigurd Rushfeldt, Arne Vidar Moen, Nils Solstad, Tom Høgli og Miika Koppinen til dueller i Tromsø. Her hjemme skal Patrick Berg, Ulrik Saltnes, Marius Lode, Brede Moe, Philip Zinckernagel og Kasper Junker skal forsvare æren til klubben i forskjellige ikke-fotballrelaterte dueller. 

Slaget om Nord-Norge sendes i to deler; både fredag 15. mai klokken 20:00, og lørdag 16. mai klokken 20:00. For å se sendingen må du ha AN+ abonnement eller abonnement i en annen Amedia-avis. Akkurat nå får du 5 uker med AN-abonnement for kroner 5,- her.

Se teaser til Slaget om Nord-Norge her: 


Annonse fra Eliteserien: