J-feltet under kampen mot Dinamo Zalgiris på Aspmyra i 2022. Publikum. Tilskuere.

Slik får du billetter til gruppespill

Det blir en veldig spennende høst på Aspmyra, og her finner du all informasjon om billetter til gruppespill i Europa.

Annonse:

Det skal spilles europeisk gruppespill på Aspmyra også denne høsten. Glimt møter Arsenal, Zürich og PSV i gruppespillet.

Datoer for kampene:

8. september – klokken 18:45: PSV Eindhoven – Bodø/Glimt

15. september – klokken 21:00:Bodø/Glimt – FC Zürich

6. oktober – klokken 21:00: Arsenal – Bodø/Glimt

13. oktober – klokken 18:45: Bodø/Glimt – Arsenal

27. oktober – klokken 18:45: FC Zürich – Bodø/Glimt

3. november – klokken 21:00:Bodø/Glimt – PSV Eindhoven

Vi vet helt sikkert er at det kommer til å bli «steike» artig. For andre året på rad skal altså Glimt hamle opp med klubber ute på kontinentet i et gruppespill. Vi føler oss også ganske sikre på at dette blir nok en begivenhet for byen og supporterne våre. Her finner du informasjon om høstens gruppespillkamper. Vi ber alle om å lese hele denne saken, da det kan komme informasjon som angår deg lenger ned.

Vi vil bare selge trekampspakker til gruppespillet. Det betyr at du har muligheten til å sikre deg alle tre kampene i gruppespillet i én og samme smell.

Jeg har sesongkort

Alle som har kjøpt sesongkort eller høstkort for sesongen 2022 har forkjøpsrett til gruppespillet. På grunn av en del reguleringer fra UEFA om seter som skal holdes av til media og delegasjoner og så videre, minner vi igjen om at det er umulig å kunne garantere at du får sitte på den plassen du vanligvis har i Eliteserien.

Forkjøpsretten varer i 24 timer.

Jeg sitter på J-feltet

Plassene på J-feltet vil kun være tilgjengelige for de med sesongkort på J-feltet. For å gjøre litt ekstra stas på våre fantastiske supportere åpner vi forkjøpsretten til sesongkortinnehaverne på J-feltet fire timer før vi åpner forkjøpsretten til resten av sesongkortinnehaverne.

Dette vil også resultere i et lavere trøkk på billettsystemet, da vi får fordelt belastningen utover. Det vil heller ikke gå utover andre sesongkortinnehaveres muligheter til å skaffe seg billetter til gruppespillet.

Kodene til J-feltet sendes ut samtidig som resten av sesongkortinnehaverne.

Når starter salget?

Vi starter salget av billettpakker til sesongkortinnehavere klokken 13:00 lørdag 27. august.

Jeg har ikke sesongkort

Ingen grunn til å frykte. Dersom du vil ha billetter til gruppespillet åpnes det 24 timer etter at forhåndssalget starter. Det betyr at du kan sikre deg pakken med tre kamper på følgende tidspunkt:

Søndag 28. august klokken 13:00

Kjøp billetter HER

Jeg vil bare på enkeltkamper

Dersom det er billetter igjen til enkeltkamper etter at salget av gruppespill-pakken på mandag 5. september, vil disse selges som enkeltbilletter. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette på et senere tidspunkt.

Dersom UEFA, bortelag og media ikke velger å benytte seg av alle sine plasser vil det også slippes billetter til enkeltkamper nærmere kampdag.

Det er ingen forkjøpsrett på enkeltkamper i gruppespillet for sesongkortinnehavere.

Priser

FELT

Enkeltkamp

Gruppespill-pakken

SNN

400

1200

C,D,J,K,L

350

1050

E

400

1200

F&I

500

1500

G&H

600

1800

Bortesupporter på Aspmyra

Dersom du vil stå på bortefeltet på Aspmyra (C feltet), vil informasjon bli gitt fra bortelaget. Vi har ingen informasjon om bortefeltet på Aspmyra på nåværende tidspunkt.  

Info om bortekampene  

Glimt.no vil komme med informasjon om billetter til bortekampene, så fort vi mottar informasjon fra motstanderlagene.

Om du ikke fikk svar på det du lurte på, må du sende mail til [email protected] Vi ber om at du lar være å ringe da det er stor pågang for øyeblikket. 

Annonse fra Eliteserien: