Slik fordeles billettene til kamp!

Viktig informasjon om hvordan billettene til hjemmekampene fordeles med dagens restriksjoner

Annonse:

Naturligvis er det mange som har gledet seg til å svinge med Glimt-flagget på Aspmyra i 2021. Dessverre er det strenge restriksjoner forbundet med Covid-19, og vi har derfor begrensninger på hvor mange som får komme på hjemmekampene. Vi håper at det ikke er lenge til vi kan slippe inn alle, og gleder oss veldig til å farge Aspmyra gul igjen! 

Nå er det lov med 600 tilskuere på Aspmyra, og vi har valgt å fordele billettene på sesongkortinnehavere, medlemmer av J-feltet og partnere.

  • 80 billetter til medlemmer av J-feltet.
  • 320 billetter til sesongkortinnehavere.
  • 200 billetter til partnere.

Blant sesongkortholdere blir det foretatt loddtrekning, slik som i fjor. Frikort gjelder ikke. Fem dager før kamp vil det bli sendt ut informasjon til de som har blitt trukket ut. De som ikke henter billetten sin innen fristen, mister sin sjanse til å se kampen fra tribunen. De billettene som ikke blir hentet ut går tilbake i en ny trekning av restbilletter. De som ikke har mottatt invitasjonen kan ikke møte på forestående kamp. 

Likt som i fjor er det slik at de som får sitt sesongkort trukket ut, ikke har mulighet til å bli trukket på nytt, før alle i hver gruppe har fått mulighet til å delta på kamp. 

På grunn av stor pågang ber vi dere om å ikke ta kontakt dersom dere ikke får mail. Om du likevel har spørsmål, send de til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: