Slik gikk det sist

Det er ikke første gangen Kongsvinger gjester Aspmyra. Kan de helgule nok en gang by opp til fest?

Annonse:

Sist gang det ble spilt fotball på nivå to på Aspmyra sto Kongsvinger på motsatt banehalvdel. Bodø/Glimt var for lengst klare for Eliteserien, mens Kongsvinger kjempet med ryggen mot nedrykk. Likevel viste ikke de helgule fra Bodø gjestene fra Hedemark noen nåde. 

I Christian Bergs siste kamp for Bodø/Glimt på "Myra" valset bodøværingene over KIL og ga seg ikke før klubbrekorden var tangert. I 1993 vant Bodø/Glimt 8-0 mot Lyn i toppdivisjonen, og er klubbens største seier i seriesammenheng, sammen med forrige møte med Kongsvinger. 

Anført av Badou og Ibba sørget et feststemt glimtlag for at det nok en gang sto 8-0 på måltavla da dommeren blåste av kampen for godt. Badou (3), Ibba (2), Vegard Braaten, Goodwin Antwi og Thomas Jacobsen sørget for målene og en verdig avslutning for Christian Berg! Kongsvinger rykket til slutt ned til nivå tre det året, men kom sterkt tilbake. I fjor var Kongsvinger i finalen i NM og tapte for Glimts overmenn fra Trondheim, Rosenborg. 

Bodø/Glimt vant også bortekampen mot Kongsvinger med god margin i 2013. Kampen på Gjemselund endte 1-4 i favør bortelaget, og Glimt satt igjen med en målforskjell på 12 mot 1 på Kongsvinger i 2013. Kanskje kan vi ikke håpe på de samme sifrene i år, men vi starter med tre poeng på første forsøk. 

Gjenopplev moroa i denne videoen. 


Annonse fra Eliteserien: