_DSC0015 (1)

Slik skaffer du deg billett til cupkampen mot TIL

Onsdag kveld ble det klart at Glimt og Tromsø nok en gang møtes i cupen

Annonse:

Bodø/Glimt og Tromsø møtes igjen i cupen, denne gangen i fjerde runde på Aspmyra stadion. Kampen spilles onsdag 28. juni klokken 19:05. 

Salget om Nord-Norge er alltid en godbit for publikum, og vi forventer at også denne kampen blir populær blant nordlendingene. Alle med sesongkort på Aspmyra for sesongen 2023 har forkjøpsrett til kampen. 

De som ikke har sesongkort må kjøpe billetter på vanlig måte. Her følger informasjon om viktige datoer og om hvordan du kan skaffe deg billett. 

For deg med sesongkort

Har du sesongkort kan du kjøpe billett til kampen på forhåndssalget. 

Mandag 12. juni klokken 12:00 sender vi ut kodene til alle med sesongkort. Dette vil ta tid, og du kan ikke forvente å få koden din nøyaktig klokken 12:00. MEN;

Dersom du ikke har fått koden på epost innen 14:00 bør du ta kontakt med [email protected] innen klokken 16:00 på mandag for å få tilsendt ny kode. 

Tirsdag 13. juni klokken 12:00 åpner vi salget for de med forkjøpsrett. Lenken mottar du på epost. 

Forkjøpsretten er gyldig i 48 timer. 

For deg uten sesongkort

Her er det fristende å informere om hvordan du kan skaffe deg et sesongkort, men det er utsolgt for lenge siden. Dermed må du belage deg på det ordinære salget. 

Det ordinære salget åpner torsdag 15. juni klokken 12:00, og det er naturligvis om å gjøre å være først for å sikre seg de resterende plassene på stadion. 

 

Annonse fra Eliteserien: