Slo Lillestrøm 2-0: – Glimt på sitt aller beste

Det ble nok en jubelkveld på Aspmyra søndag.

Annonse:

Med seier 2-0 mot Lillestrøm sikret Bodø/Glimt og Kjetil Knutsen sin tredje medalje i Eliteserien på rad. Nå spørs det bare om det blir gull- eller sølvvalør på medaljen laget ender opp med. 

Men i kjent stil snakker sjefen bare som utvikling etter kampen mot LSK. 

– Vi er ikke i land enda. Vi ønsker å bli bedre helt fram til 12. desember, sier Knutsen etter kampen. 

– Tilbake på et meget høyt nivå

Tidligere i høst har det lugget litt for Glimt i den første kampen etter landslagspausene, men i dag var det et sprudlende Glimt-lag som spilte fotball på "Myra". 

– Jeg føler vi er tilbake på et meget høyt nivå. Dette er Glimt på sitt aller beste i 51 minutter. Vi spiller fremoverfotball med mye trøkk og har et vanvittig høyt nivå på gjenvinningene våre, sier Knutsen som ikke er like fornøyd med kampen etter den ufrivillige brøytepausen seks minutter inn i andre omgang. 

– Vi står han av og gjennomfører på en grei måte. Jeg skulle ønske vi fortsatte den trenden vi var inne i, men det er uansett en solid gjennomføring. 

– Har dere gjort noe annerledes i denne landspausen enn de tidligere?

VI har vært opptatte av å løfte kvaliteten etter pausene. Denne gangen har vi vært heldigere med tanke på skader og vi har hatt flere på trening. Hele gruppa har tatt ansvar om å levere veldig gode økter og kvaliteten har vært bedre. 

– De som skal ta oss skal være veldig gode

Etter kampen mot LSK har Glimt som sagt sikret seg sølvmedalje i årets Eliteserie, men sesongen er langt fra over for de helgule. Det gjenstår fem viktige kamper, to i Europa og tre i serien. 

– Responsen denne uken har vært fantastisk. Prestasjonen vår i dag gjør at det gule toget går og da gir det mye energi. Så handler det om hvordan vi skal få det til å gå enda fortere, sier han. 

På torsdag er det CSKA Sofia som kommer på besøk, før turen går til Lerkendal på søndag. 

– Prestasjonen vår blir bedre og bedre når vi spiller som i dag. Da blir den siste delen av sesongen mye artigere også. De som skal slå oss skal være veldig gode om vi spiller som i dag, avslutter Knutsen. 

 

Annonse fra Eliteserien: