Sondre Brundstad Fet.

Sondre Brunstad Fet klar for Glimt

Indreløperen fra Aalesund signert med klubben.

Annonse:

Sondre Brunstad Fet skal være på utlån fra Aalesund til Bodø/Glimt ut sesongen, med opsjon på kjøp. Brunstad Fet kommer fra Sykkylven, er 23 år og har siden 2013 spilt i Aalesund. 

- Da Bodø/Glimt meldte interesse følte jeg det var en god sjanse og mulighet for meg. Jeg har gått gradene i Aalesund fra jeg kom dit som juniorspiller, og har vært der en god stund. Nå følte jeg at det var på tide å tenke på utviklingen min og få et miljøskifte, forteller Brunstad Fet. 

Brunstad Fet er indreløper. 

- Jeg er en offensiv, fremoverrettet spiller. Jeg er bra teknisk, og tror jeg passer inn i Bodø/Glimt sin spillerstil. Det er grunnen til at jeg er her, sier han. 

- Her spilles det positiv, fremoverrettet fotball som jeg ser frem til å være med på. Målet med å være her er å ta steg som fotballspiller, selv om det kanskje er et kjedelig svar. Jeg har lyst til å utvikle meg, og da føler jeg at Bodø/Glimt er bra. Her vil jeg få ny impulser og utfordringer. Jeg gleder meg veldig, fortsetter Brunstad Fet. 

Trener Kjetil Knutsen er fornøyd og glad for signeringen. 

- Vi har sett på Sondre over tid. Vi er opptatt av å finne rollespillere. Han scorer på alle våre parameter; type, personlighet og potensiale. I Aalesund har han vært litt potet, men vi skal dyrke han som en indreløper. Det er der han, etter mitt syn, har størst potensiale. Det er en god match mellom han og oss, forteller Knutsen. 

Brunstad Fet vil være med Bodø/Glimt når de spiller treningskamp mot Rosenborg i morgen, lørdag 30. mai klokken 13:00. Kampen streames på Adressa.no. 

- Han kommer også til å få spilletid, legger Knutsen til. 

Knutsen legger ikke skjul på at det er nå arbeidet for Brunstad Fet begynner. 

- Det er hardt arbeid hver bidige dag. Det er ikke alle som passer til det, men Sondre passer til det. Det er jeg helt sikker på. Han har god kapasitet. Vi ønsker trøkkfotball med høy mobilitiet, og han passer inn i vårt kraftspekter, avslutter Knutsen. 

Vi ønsker Sondre Brunstad Fet velkommen til klubben! 

Annonse fra Eliteserien: