Sørli avsto fra feiring etter scoring mot gamleklubben

Sondre Sørli var tilbake på sin gamle hjemmebane og sørget for scoring mot KBK

Annonse:

Det ble en spesiell dag for Bodø/Glimts høyreving Sondre Sørli, som var tilbake i Kristiansund. Han var ti år i klubben han i dag spilte mot og som takk for sist scoret han like så greit det første målet. 

– Ja, det er gøy å score uansett hvem du scorer mot, men så handler det selvfølgelig også om å vise respekt til den klubben du har vært med i 10 år. Det er gøy å score, men jeg valgte å ikke feire så altfor mye, sier han. 

– De er et godt lag

Han har vært dagens store samtaleemne og vært intervjuet av alle og enhver både før og etter kampen. Selv er han godt fornøyd med seieren og føler med tidligere lagkamerater. 

– Det er sikkert ikke artig å bli slått 2-0. Det er et godt lag vi møter i dag, og de har nok av sjanser de òg.

Scoringen var hans første i Glimt-trøya, og nærmer seg stadig toppform i sin nye klubb. 

– Det er artig å starte kamper og få tillitt, jeg må likevel litt opp. Jeg føler ikke jeg har fått vist meg fra min beste side enda og jeg håper å jobbe videre på trening. Jeg har mer å vise enn de to første kampene. 

– En veldig tøff kamp

Kampens andre mål ble scoret av Glimts toppscorer Erik Botheim. Unggutten doblet ledelsen i den andre omgangen og sørget med det for 2-0-seier for de helgule. 

– Det var en veldig tøff kamp, det er alltid tøft å komme hit til Kristiansund. De har hatt en tøff start på sesongen og de sa de ville krige og gjøre alt de kunne for å få med seg noe her. Kampen flyter ikke som vi vil, det er en tøff bortekamp. Men vi kriger, og de har mange død-baller, vi står godt i mot og er effektive, oppsummerer toppscoreren, som nå har to mål i den gule trøya. 

– Jeg fokuserer ikke så mye på målene, jeg har mye å gå på og er fornøyd med at jeg klarer å holde meg på ballen. For min del var dette et steg i riktig retning og for min del er det bare å utvikle seg enda mer. 

Nå gleder han seg til Rosenborg kommer på besøk på søndag. 

– Det blir kult å treffe gamle lagkamerater på søndag.

Annonse fra Eliteserien: