Spent på billetter til kampene mot Celtic?

Her får du all informasjon, og vi oppfordrer deg til å lese hele saken.

Annonse:

Det nærmer seg både bortekamp og hjemmekamp mot Celtic i UEFA Europa Conference League. Vi vet mange har vært spente på når billetter kan kjøpes, og hvordan de kjøpes. Nå har vi svar! Vi oppfordrer deg, igjen, til å lese hele saken. 

Hjemmekamp

Kjøp billett HER

Billettlinken vil ikke fungere før onsdag 16. februar kokken 12:00

Bortekamp 

Det er to billetter å velge mellom: Category 1 og bortefelt. Bortefelt er supporterfeltet. Catergory 1 er "corporate seat", og ikke på samme felt som bortesupporterfeltet, men i nærheten. 
VIKTIG! Billetten du kjøper via TicketCo er IKKE en gyldig billett. Du må bytte din TicketCo-billett med en fysisk, UEFA Conference League-billett. Dette gjøres på to måter:

  1. På Aspmyra, i billettbua utenfor administrasjonen, mellom klokken 12:00 og 19:00, den 11. eller 12. februar. 
  2. I Glasgow. Tidspunkt og sted vil bli bekreftet snarest. 

Når du kjøper billett i TicketCo velger du enten [Collection ASPMYRA] eller [Collection Glasgow]. Dersom du velger å hente billetten på Aspmyra, kan den ikke hentes i Glasgow. 

Du slipper IKKE inn på Celtic Park med en TicketCo-billett. 

Smittevern

Vi i FK Bodø/Glimt ønsker å ta de forhåndsreglene vi kan for at alle våre besøkende skal føle seg så trygge som mulig. Vi trenger din hjelp til å sikre en god og trygg opplevelse for alle på stadion. Under er noen oppfordringer som hjelper til med å beskytte deg og de rundt deg.

  • Følg gjeldende nasjonale råd om smittevern.
  • Har du symptomer på covid-19 eller er syk, ber vi deg om å holde deg hjemme. 
  • Vi oppfordrer alle til å bruke munnbind i områder hvor det ikke er mulig å overholde én meters avstand. Det er ikke nødvendig å bruke munnbind når du sitter i setet ditt på tribunen.  
  • Det er fremdeles viktig at vi ivaretar god hånd- og hostehygiene. Bruk hånddesinfeksjonsstasjonene som er plassert rundt på stadion.
Annonse fra Eliteserien: