Starter stjernelag for barn

Bodø/Glimt og NFF starter Bodø/Glimt Stjernelag for barn med funksjonsnedsettelse.

Annonse:

Bodø/Glimt skal endelig starte opp det som blir Nordlands første Stjernelaget for barn og unge i alderen 6 til 15 år. Stjernelaget er et samarbeid med NFF Nordland, hvor barn med funksjonsnedsettelse får spille tilrettelagt fotball én gang i uka. 

Les mer om Stjernelaget HER

10. september er det idrettens dag i Bodø - den perfekte anledningen for å gjøre seg kjent med Stjernelaget. Bodø/Glimt Stjernelag vil være på plass i Nordlandshallen mellom klokken 10:00 og 11:30. Her vil det være fokus på fotball og lek, og det vil bli mulighet for å bli bedre kjent med trenerne.

Du trenger ingen påmelding for å delta på idrettens dag med Bodø/Glimt Stjernelag!

Stjernelaget skal ledes av Cato Moan som blant annet har flere års erfaring fra å lede gatelaget Glimtvis. Trenerteamet vil i tillegg bestå av Bjørn Thore Øvrevold og Kevin Bjerkeseth, som begge har erfaring som fotballtrenere. Øvrevold som ungdomstrener i Glimt og Grand, og Bjerkeseth som trener for Mosjøen sitt Stjernelag.

– Vi er veldig glad for å kunne gi barn med funksjonsnedsettelser tilbudet om å delta på tilrettelagt fotball. Vi håper så mange som mulig vil komme innom Stjernelaget på Idrettens dag. Dette blir den perfekte arenaen for uforpliktende lek med ball, og for å bli kjent med oss trenere. Vi gleder oss veldig til å møte alle som er nysgjerrige på Stjernelaget, sier Moan. 

Første trening med Stjernelaget vil være i Bankgata flerbrukshall torsdag 15. september klokken 18 til 19.

For spørsmål, ta kontakt med Cato Moan på telefon 906 11 298 eller send en mail til [email protected].

Annonse fra Eliteserien: