Sterkt poeng i Drammen

Det ble ingen festaften i Drammen i år, men et sterkt poeng blir med hjem.

Annonse:

Det var knyttet stor spenning, blant mange om Glimt ville klare å følge opp den sterke prestasjonen laget hadde mot Roma i midtuken når de møtte Godset i Drammen søndag. 

Dessverre ble det ikke en like minneverdig kamp for de helgule, men likevel tar de med seg et sterkt resultat hjem til Bodø. 

Det startet på best tenkelig vis for Glimt. Ola Solbakken og Erik Botheim kombinerte lekkert i Godsets 16 meter før førstnevnte curla ballen i lengste. 

Men det var også det som var av positive høydepunkt for Glimt i denne kampen. Like etterpå hinket Patrick Berg av banen med en kneskadet. Kneskaden skal undersøkes nærmere mandag. 

Elias Hagen kom inn, men maktet ikke sette sitt preg på kampen i stor grad. I stedet var det Godset som tok over føringen og styrte mye av spillet. I den andre omgangen kom utlikningen for hjemmelaget. 

Et frispark ble klarert og landet på rundt 20 meter. Der dukket Krasniqi opp og banket ballen, via Brede Moe og ned i hjørnet. Til tross for et massivt Glimt-press resten av kampen klarte ikke Glimt å avgjøre kampen. Dermed ble det ett poeng i Drammen og Glimt ligger stadig alene på toppen av tabellen. 

Annonse fra Eliteserien: