Stian Theting ansatt som ny leder for Glimt-akademiet. Akademiet.

Stian Lyngheim Theting er ny leder for Glimt-akademiet

FK Bodø/Glimt har nå ansatt sin nye akademileder. Stian Lyngheim Theting (45) vil ta over stafettpinnen etter Gregg Broughton fra 1. august 2022.

Annonse:

FK Bodø/Glimt har i løpet av våren gjennomført prosesser for ansettelse av sin nye leder for Glimt- akademiet. Klubben er nå svært glad for å kunne tilkjennegi at Stian Lyngheim Theting nå er ansatt. 

- Jeg gleder meg stort til å ta fatt på jobben i FK Bodø/Glimt. Det er en både spennende og omfattende jobb. Jeg går alltid «all-in», og kommer til å gjøre mitt aller beste for å utvikle klubbens akademi i tråd med klubbens strategier og planverk. Jeg ser også frem til å jobbe i en klubb med mange veldig flinke folk i ulike deler organisasjonen og ikke minst et stort fotballfaglig miljø. Det vil selvfølgelig bli vemodig å forlate Sandnessjøen IL der jeg har brukt utallige årsverk på klubbutvikling, men jeg føler at timingen for nye utfordringer passet bra akkurat nå, sier Theting. 

Stian Theting kommer fra stilling som daglig leder/sportslig leder/hovedtrener i Sandnessjøen, og har tidligere også bakgrunn som spiller i Sandnessjøen, Kjelsås, Skeid og FK Bodø/Glimt. Theting har 125 kamper for Glimt og har sin akademiske utdanningsbakgrunn fra Norges Idrettshøgskole. Han har også trener- og lederkurs gjennom Norges Fotballforbund.    

- Vi er svært glad for å få Stian på lag igjen, og gleder oss til å ta nye steg og utvikle klubben ytterligere sammen med han. Stian har gjennom sin virksomhet i Sandnessjøen god erfaring fra ledelse i en fotballklubb, etablert et stort nettverk og har et brennende engasjement for fotball, Nord-Norge og FK Bodø/Glimt. Fra vårt ståsted er det et svært godt utgangspunkt for videre utvikling av akademiet og klubben, forteller daglig leder i Glimt, Frode Thomassen. 

Annonse fra Eliteserien: