Stygge siffer mot Molde: – Vi kan så mye bedre

Molde viste seg nok en gang for sterke for Glimt. Tok kvantesprang mot seriegull.

Annonse:

Etter over ett år uten hjemmetap på Aspmyra ble det for tøft for Bodø/Glimt lørdag kveld. Serieleder Molde vant kampen hele 4-1 etter en oppvisning i effektivitet og nådeløst forsvarspill. 

Patrick Berg var tilbake på hjemmebane, men måtte se at Molde var det beste laget på Aspmyra. 

– Jeg føler at de er bedre enn oss i de avgjørende situasjonene. De er gode i egen boks og i vår bok. Da blir det til slutt stygge sifre. 

Tre av tre for Molde

Lagene har barket sammen tre ganger denne sesongen, og alle tre gangene har moldenserne stått igjen som seierherrer. Det er så klart skuffende, men Molde har vist at de er et meget sterkt fotballag. Og Glimt har plagdes romsdalingene. 

Nå topper Molde tabellen, ti poeng foran Glimt. Det til tross for at bodøværingene nesten har to poeng i snitt denne sesongen. Det sier vel det meste om nivået Molde har vist i år. 

Likevel føler ikke den hjemvendte sønn, Berg at Glimt fikk vist seg skikkelig frem denne lørdagskvelden. 

– Vi leverer ikke godt nok prestasjonsmessig. Det er det vi har fokus på. At vi ikke fikk ut mer og får vist oss frem som fotballag er skuffende. Vi kan så mye bedre. 

Se hele intervjuet med Patrick Berg her: 

Nesten holder ikke

Også Ulrik Saltnes var skuffet etter kampen mot Molde, og oppsummerer det hele som en "nesten"-kamp for Glimts del. 

– Vi er nesten vasse nok i forsvar, og vi er nesten vasse nok i angrep. Vi brukte utrolig mye krefter på ingenting i dag. Det er ikke mye å se tilbake på. 

Som alltid er det lite snakk om resultater og gullsjanser i Glimt-leiren.

– Det er alltid prestasjonene som er fokuset vårt, og det er det som er skuffende i dag. I alle kampene mot Molde i år er det prestasjonene som er skuffende egentlig. 

Allerede torsdag venter det nye sjanser for Glimt. Da møter de helgule PSV borte i den første gruppespillkampen i Europa League. 

– Jeg er glad det kommer en ny kamp så tidlig. En spennende kamp som vi ikke har rukket å tenke så mye på enda, men det er det fine med fotballen – det kommer alltid en ny kamp, sier Saltnes. 

Er du nysgjerrig på hva Saltnes har å si om Patrick Berg og Marius Lode som var tilbake for Glimt i dag kan du se hele intervjuet her:  

Annonse fra Eliteserien: