Syreleder Inge Henning Andersen

Styremøte i FK Bodø/Glimt 25. oktober

Styret vil informere fra siste styremøte for sesongen.

Annonse:

I går, torsdag 25. oktober hadde styret sitt siste styremøte, og vi vil gjerne informere litt rundt saker som er på styrebordet.

Klubben er i ferd med å planlegge sesongen 2019, og i den forbindelse er naturlig nok foreløpig regnskap og prognose for 2018 sentralt. Styret og klubben har videre startet arbeidet med budsjett 2019, hvor det naturlig også handler om sammensetting av sportslig apparat og tropper i A-lag og akademi.

Av dagsaktuell saker er også de planer som foreligger vedrørende videreutvikling/utbygging av Aspmyra stadion som en moderne toppfotballarena.

I 2018 vedtok styret at man var positive til å vurdere å starte med jenteaktivitet i klubben. Her har det gjennom 2018 vært gjennomført en prosess hvor man har gjennomført en høring hos klubber i byen og Nordland fotballkrets. I den forbindelse gjennomfører en arbeidsgruppe, bestående av representanter fra IK Grand og Bodø/Glimt, et arbeid 
hvor man ser på ulike modeller for organisering av klubbene som kan skape mer og bedre aktivitet for fotballaktivitet i fremtiden. Styret vil få denne saken til beslutning ved utgangen av året.

Neste styremøte er 6. desember 2018.

Vi gleder oss til kamp i helga og håper å se dere på tribunene!

Styreleder Inge Henning Andersen

Annonse fra Eliteserien: