Robert Haugen.

Styrker trenerapparatet til A-laget

Ønsk velkommen til Robert Hauge, den nyeste ansatte i Glimt.

Annonse:

Robert Hauge er ansatt som rekrutteringskonsulent og vil inngå i det sportslige apparatet rundt A-laget. Hauge skal i første rekke bidra til å ytterligere styrke arbeidet med spillerlogistikk. 

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått en kompetent og erfaren mann med oss på laget, forteller daglig leder i FK Bodø/Glimt, Frode Thomassen. 

Hauge er utdannet adjunkt som faglærer innenfor idrett og kroppsøvning, og han har også UEFA Pro-lisens. På midten av 90-tallet startet han, sammen med Kjetil Knutsen, som trener i Hovding. Fra da av har han fortsatt å jobbe innenfor fotball.

Frem til 2011 var Hauge i SK Brann, før han gikk over til å bli assistentrener for A-laget til IK Start ut sesongen 2014. Etter det ble han assistentrener for SK Branns A-lag frem til høsten 2020. Nå er han klar for nye utfordringer i Glimt. 

– Jobbbmuligheten kom overraskende på, men det er en stor ære for meg. Jeg er oppriktig stolt og glad for å få lov til å bli en del av Bodø/Glimt, og til å kunne bidra i den reisen Glimt tar, forteller Robert Hauge. 

Også hovedtrener i Glimt, Kjetil Knutsen, er glad for at Hauge er med.

– Vi ønsker å styrke arbeidet inn mot spillergruppen og spillerlogisitikken blir mer tidkrevende og omfattende. Det har blitt en stor belastning på Aasmund, og det at vi nå får Robert inn på A-laget vil styrke klubben ytterligere, forteller Knutsen. 

– Robert er en sterk fagmann. Han skal jobbe med å kvalitetssikre fremdtidens Bodø/Glimt-spillere, og også følge opp eventuelle spillere på utlån. Han er strukturert og dedikert til det han gjør, fortsetter Knutsen. 

Glilmt har tre markeder de primært leter etter spillere i; Nord-Norge, Norge og Norden. 

– Hauge vil ha tid og anledning til å reise rundt og følge med på det som rører seg i de forskjellige lagene og divisjonene både i inn- og utland. Det er sånn vi må jobbe for å videreutvikle Bodø/Glimt og jeg er utrolig glad for å ha fått han inn i klubben. Dette vil bare styrke Glimt, avslutter Knutsen. 

Hauge selv gleder seg veldig til å komme ordentlig i gang med jobben. Han har oppstart i jobben 1. februar, men har allerede startet litt i det små. 

– Jeg har en god og tett dialog med trenerapparatet til Glimt. Vi vet hva slags type spillere vi ser etter, utfrordringen er å finne de. Det er det som blir min jobb, og jeg ser frem til å kunne gjøre mitt ytterste til å bidra for å få Glimt enda mer opp og frem, avslutter Hauge. 

Vi ønsker Robert velkommen i klubben! 

Annonse fra Eliteserien: