Jannike Ramsvik, Christoffer Klette, Erik Tostrup og Kjetil Linchausen på Styrhuset.

Får offisiell supporterpub

Bodø/Glimt har inngått et samarbeid med Styrhuset og fra nå av kan alle som elsker Bodø/Glimt samles der!

I dag kunne Bodø/Glimt slippe nyheten om at klubben har inngått en samarbeid med Styrhuset. Fra i dag av er Styrhuset den offisielle supporterpuben for alle som er glade i Bodø/Glimt. 

- Vi ønsker at supporterne samles der før hjemmekamp og bygger opp stemningen. Trenere eller andre fra klubben vil komme innom for å oppdatere før kamp, forteller Jannike Ramsvik leder marked og kommunikasjon i Bodø/Glimt. 

Viser kamper

Alle bortekampene kommer til å bli sendt fra Styrhuset. Allerede søndag 18.3 når Bodø/Glimt møter Brann i Bergen, kan alle som heier på Glimt ta turen til Styrhuset. 

- Det har vært savnet et slikt sted i byen. Hvor vi kan møtes, se kamp og være sammen, fortsetter Ramsvik.

Erik Tostrup, eier av Styrhuset, er glade for samarbeidet med Bodø/Glimt og at Styrhuset blir en ordentlig Glimt-pub. 

- Vi forplikter oss til å alltid vise Glimt-kamper her, forteller Tostrup.

I tillegg til å vise kamper, vil det to ganger i året bli arrangert klubbkvelder.

Glade for nytt samlingspunkt 

Bodø/Glimt supporterene har ikke hatt et fast samlingssted på en god stund. Det forteller styremedlem i J-feltet, Christoffer Klette, at er godt.

- Det er veldig fint å få et stabilt sted å gå til. Vi har ikke hatt en skikkelig fast plass i det siste, så vi er veldig fornøyde med å kunne være på Styrhuset. Hvor vi vet vi er velkomne og kan komme før hver kamp, forteller Klette.

Åpent for alle

Bodø/Glimt håper Styrhuset kan bli en møteplass for alle supportere, og at det skal være et hyggelig sted for alle som er interessert i og glade i Bodø/Glimt.

Annonse fra Eliteserien: