Ta på fotballdrakt og støtt Barnekreftforeningen

På fredag vil vi fylle hele Nordland med fotballtrøyer.

Annonse:

Det har ikke noe å si hvilken drakt du har på deg. Ta på deg en Glimt-drakt, en landslagstrøye, Liverpool-drakt, Sortland-drakt eller TIL-drakt om du vil. På fredag vil vi bare se deg i en fotballdrakt. Den kan være ny, gammel, slitt, ubrukt, gul, rød, stor, liten og med eller uten navn og nummer på ryggen. 

Hvorfor? 

Fordi på fredag er det "FotballtrøyeFredag"! En dag der Barnekreftforeningen inviterer til å bli med i kampen mot barnekreft. Det er en god sak, og en artig måte å markere på. 

Hvordan fungerer det?

Det er veldig enkelt å bidra. Bare gjør én, flere eller alle av følgende alternativer: 

  • Ta på en fotballtrøye – enkelt og greit
  • Vipps 50,– til 705404, eller støtt med valgfritt beløp. Da er du med på laget!
  • Ta et bilde av deg selv og del i sosiale medier for å spre budskapet. Dersom du legger ut på Instagram Story kan du gjerne tagge @bodoglimt slik at vi kan dele bildet ditt

Hjelp! Jeg har ikke fotballdrakt

Dersom du ikke har fotballtrøye finnes det et par muligheter for deg. Du kan jo foreksempel bare lage din egen av en gammel t-skjorte? Det funker det også. 

Du kan også spørre en venn, nabo, kollega eller liknende om å låne. 

Men den kanskje aller, aller beste idéen er å delta i Elkjøps FotballtrøyeFredag fotballtrøye-auksjon, til inntekt for Barnekreftforeningen. Her finner du flere unike fotballdrakter du kan sikre deg, og samtidig støtte en god sak. Genialt, sant? 

Bli med på auksjonen her

Eller så kan du kjøpe deg en glimt-drakt i shopen vår. Du finner full oversikt over drakter ved å klikke her

Så da gjennstår det bare for oss å glede oss til FotballtrøyeFredag og til å se alle de flotte draktene deres. Ta på drakt, støtt kampen mot barnekreft. 

Annonse fra Eliteserien: