Bodø/Glimt 2 tapte mot Skjærvøy på hjemmebane.

Tap på hjemmebane for Bodø/Glimt 2

Annonse:

Det ble 1-2 på hjemmebane mot Skjærvøy i Norsk Tipping-ligaen, og dermed ble det ingen poeng til Bodø/Glimt 2. 

- Jeg tror vi kan dominere litt mer på hjemmebane, men på søndag fikk vi ikke gjort det. BVi spilte mot et godt og effektivt lag, fortalte trener Tom Dent etter tapet. 

Det første målet kom fra Adrian Skindlo og Bodø/Glimt 2, og var den første målsjansen til hjemmelaget i kampen. Ti minutter før pause utlignet Skjervøy. Glimt 2 hadde på sin side to store sjanser både rett før og rett etter pausen. 

- Dessverre klarte vi ikke å ta disse sjansene, sa Dent. 

Skjærvøy fikk straffe etter 73 minutter, og den klarte Glimt 2 å redde. Fem minutter etterpå satte Skjervøy likvel inn et mål fra corner, og kampen endte 1-2. 

- Vi manglet noe i går, og hadde ikke den siste biten på plass. Jeg mener vi spilte mot Norsk Tipping-ligaens beste lag i går, men vi er litt skuffet over å ikke få poeng. Skjervøy vant fortjent, men det er kjipt når det skjer ti minutter før kampslutt og vi har klart å holde 1-1 så lenge og i tillegg redder på straffe, fortsatte treneren. 

Bodø/Glimt 2 henger ikke lenge med hodet. Allerede søndag er det kamp mot Leknes på bortebane, og de er klare til å brette opp ermene. 

- Før det har G18 kamp på onsdag. Vi er inne i en hektisk periode, og på 29 dager har vi 10 kamper. Da er det en balansegang når det kommer til hvem vi faktisk kan bruke på kamper, hvor mange kamper spillerne kan spille og hvilke spillere som er skadet. Det er opp til oss å gjøre det beste ut av det, avslutter Dent. 

 

 

Annonse fra Eliteserien: