Tapte poeng på tampen: – Stort steg i riktig retning

Erik Botheim scorte mot gamle lagkamerater, men fikk bare med seg ett poeng fra toppoppgjøret.

Annonse:

Det endte 2-2 mellom Bodø/Glimt og Rosenborg på Aspmyra stadion søndag kveld. Bodø/Glimt kom best i gang og styrte store deler av kampen mot trønderne, men det var nok gjestene som var mest letta etter kampslutt. 

Erik Botheim brukte ikke mange minuttene på å finne nettmaskene mot sin tidligere arbeidsgiver. På innlegg fra Sondre Sørli steg han til værs og stanget verstene i ledelsen. 

– Vi har trent på det målet, så det er kult å få det til i kamp. Det var en utrolig god ball fra Sørli, som bare var å heade inn, sier målscoreren. 

– Beste Glimt-kampen jeg har vært med på

Tidligere i sesongen har spillerne stort sett vært fornøyd med resultatet, men litt skuffa over prestasjonen. I dag var det motsatt. 

– Det er den beste kampen jeg har vært med på siden jeg kom hit, og det var et stort steg i riktig retning. Spesielt i andre omgang dominerer vi hele kampen og spiller god Glimt-fotball, oppsummerer Botheim som gikk av mot slutten av kampen med en skade. 

– Ingen fare! Jeg fikk bare et spark, beroliger han. 

Ulrik Saltnes er enig med lagkameraten sin oppsummering av kampen og sier seg fornøyd med prestasjonen. 

– De (Rosenborg) spiller likt som de to andre lagene vi har møtt. De ligger lavt og forfølger oss på midtbanen. Vi løser det bedre i dag enn de to første kampene, sier han. 

– Surt

Til tross for mye godt spill ender det med poengdeling for Bodø/Glimt. Mot slutten av kampen spiller Rosenborg seg enkelt gjennom det helgule forsvaret og setter inn utlikningen. 

– Det siste målet er surt. Kanskje det kjennes bedre når jeg får evaluert litt nærmere og får et mer edruelig syn på kampen, men akkurat nå kjennes det surt, sier Saltnes. 

Saltnes gikk i bakken i andre omgang, men dommern dømte ikke straffe. Alle de 600 tilskuerne mente det var straffe, men TV-bildene viser at det ikke var mye å blåse for. 

– Jeg opplever at han tar meg i ryggen, men jeg har ikke sett reprisen. Dommeren får vi ikke gjort noe med uansett, sier Saltnes. 

Asset 1 Asset 2
12
N. Haikin

16
M. Konradsen
18
B. Moe
4
M. Høibråten
5
F. Bjørkan

19
S. Fet
Goal 52'
7
P. Berg
14
U. Saltnes

27
S. Sørli
20
E. Botheim
Substituted out 85'
Goal 9'
9
O. Solbakken
Innbyttere
21
V. Kongsro
23
E. Hagen
26
S. Kvile
11
A. Lindahl
24
L. Nordås
17
S. Tounekti
10
H. Vetlesen
Substituted in 85'
30
J. Smits
Innbyttere
 • 21
  V. Kongsro
 • 23
  E. Hagen
 • 26
  S. Kvile
 • 11
  A. Lindahl
 • 24
  L. Nordås
 • 17
  S. Tounekti
 • 10
  H. Vetlesen
  Substituted in 85'
 • 30
  J. Smits

Annonse fra Eliteserien: